folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Autocadi Kaldıramıyorum??(2009)

Autocadi Kaldıramıyorum??(2009)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Hacılar bende autocad 2009 vardı,,yeni kurmuştum hatalar vermeye başladı bi kaç kere açtıktan sonra bende uninstall edip kurdum bi kaç kere denedim düzeltemedim,,bende program filestan sildim uninstall etmeden windows içinde bulduğum kadarıyla sildim klasörlerini,,fakat kayıt defterinden silemiyorum hata veriyor,,tekrar kurmaya çalıştım kurulu diyor,,x86 için denediğimde ki benim alette 32 bit '' .NET .... ''gibi hata veriyor,,bu programdan nasıl tamamen kurtulup hiç kurulmamış gibi gösterebilirim??alette win7 yüklü

_ICEMAN_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

http://support.microsoft.com/kb/290301

buradaki toolu çek. xp de çalışıyor da win7 dede çalışır sanırım. nede olsa ms in kendi yazılımı :) sonra oradan autocad uninstal yap. sanırım sorununu halledecektir. ama autocad in installeri microsoft ise. eğer değilse installerının ne olduğunu bulup onun uninstallerini kullanman gerekecek.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

autocad konusu açılmışken Autocad 2004 ( 32 bit ) nasıl win7 de çallıştırılır. 

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

önce bi güvenli mod da açıp silmeyi dene.

olmazsa, revo uninstaller ı indir kur bide onunla dene.

ama sen manuel silmeye uğraştığın için dosyalarına zarar vermişsindr büyük ihtimalle silme işlemi bu yüzden olmuyo :/

edit: @rebellisch55 acad.exe ye sağ tık/özellikler/uyumluluk vista sp1 seç tamam deyip kapat sonra bi dene.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

hocam microsoft çalışmadı,,revo installer denemedim ama 3 tane aynı işlevde program denedim olmuyor,,müsait olduğumda güvenli kipte çalıştırıcam ama hocam aynı dosyalar dğil mi sildim sonuçta,,anlamadım sanırım demek istediğini..

_ICEMAN_
Toplam Hit: 2520 Toplam Mesaj: 5