Autodesk Autocad 2009 32Bit Full
-

- Bilgi :
Mimari projelerin vazgeçilmez programı olan AutoCAD 2009 sürümüyle kullanıcılarıyla buluştu
AutoCAD hayal ettiğiniz bir nesneyi üretebilmek için yapmanız gereken tüm işlemlere yardımcı olabilecek nitelikte bir programdır
Kısaca özetlemek gerekirse AutoCAD size hayal ettiğiniz bir objeyi üretmeden görme ve test etme imkanı sunar
Çizdiğiniz projelerin fotoğrafik görüntülerini basmanıza ve proje maliyetini hesaplamanıza olanak sağlar
AutoCAD ile iki boyutlu temel çizim elemanlarının yanında üç boyutlu nesneler ve katı modelleme birimiyle gerçek nesneler çizmenize yardımcı olurTüm mimari ve mühendislik işlemleri bünyesinde barındırıran Autocad, sahip olduğu arayüz ile hem profesyonel kullanıcılara hitap ediyor hem de yeni başlayan kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlıyor
AutoCAD kullanabiliyor olmak bugün size oldukça güzel iş amkanları sunar
- Bilgi :
-
-
Kardeş ortak ağdayım. İndiremiyorum. Başka bir siteye yükleyebilir misin? Tek link olursa daha da sevinirim.
Bu arada ne hikmetse hotfile'a giremiyorum...
-
tutkun bunu yazdı:
-----------------------------
Kardeş ortak ağdayım. İndiremiyorum. Başka bir siteye yükleyebilir misin? Tek link olursa daha da sevinirim.
Bu arada ne hikmetse hotfile'a giremiyorum...
-----------------------------Hocam indirme adresleri sağlam ve bir sorun yok. O yüzden uğraşamam kusura bakma.
-
Linkler çatlamış hocam.
-
bana da acilen lazım oldu sabah baktım linkler ölü