Autogen Flowchart-Algoritma Oluşturan Program!!
-
ödew hazırlarken veya hazır kaynak kodu olan bi dosyayı içine atıyosunuz direk size algoritma şemasını çıkartıyo çok güsel bişe bnim gbi programı yazıp algoritmasını çıkartamayanlardansanız tam size göre :DD:D
aha ss de koyuyom :D
ahanda bu da program...
crack serial a gerek yok ...
-
banada böyle bişi lazımdı saol hocam :)
-
aslında bu programda güsel ama atıyom,exe'yi .cpp vb. şeklinde önceki haline getiren ufak bi program olsa çok mu fantezi kurmuş olurum :D:D
-
heh bende onu dicektım atiyom exe yi baş çıkıyor :D
-
Ms office de de var bu işi gören program ma inanın ismi aklıma gelmiyor.
EDİT:Microsoft Visio programı yukarıda senin verdiğin programın aynı işlerini yapıyor işyerinde benim karşıma çıkmıştı,yoksa bende bilmiyordum Microsoft Visio'yu :D
-
hatırlasan 10 numara olcak :))
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------
Ms office de de var bu işi gören program ma inanın ismi aklıma gelmiyor
-----------------------------İsmi Microsoft Office Visio 2003 olması lazım
-
Yav şunu adam gibi bi sitede upload etseydin ya hacım :) O karı ne yapıyodu sol tarafta öyle :D
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
Yav şunu adam gibi bi sitede upload etseydin ya hacım :) O karı ne yapıyodu sol tarafta öyle :D
-----------------------------kardeş bende adblocker war Firefox da:)) hiç bişe çıkmıo reklam olarak ehehe :D bi de idm den FLV uzantılarını dl ettiriyimmi die soruyo:d anlıcaan hiç reklam yok ;))
-
hocam valla ben ne sıkıntılar cektim çizecem die bunu programlamaya yeni basşl. için super olcagı kanaatindeyim insanı bosu bosuna yoruyodulart ah gecen sene elime gecse idi kaska..