Autorun.Bat Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mevan
    mevan's avatar
    Erkek

arkadaşlar  benim pc aoturun.bat hatası veriyor ne yapmam lazım  daha önce arkadaşlar bazı yolar söledi ama denedim olmadı sizden çözüm yolları bekliyorum .bilgisayara çift  tıklattığımda açılmıyor ama sağ tıkla aç dediğimde açılıyor.

HAKKI BATIL YAPANIN HAKKI KÖTEKTİR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keshkesh
    keshkesh's avatar
    Erkek
    mevan bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar  benim pc aoturun.bat hatası veriyor ne yapmam lazım  daha önce arkadaşlar bazı yolar söledi ama denedim olmadı sizden çözüm yolları bekliyorum .bilgisayara çift  tıklattığımda açılmıyor ama sağ tıkla aç dediğimde açılıyor.

-----------------------------

başlat çalıştır ile cmd yi aç.... del c:\autorun.* /q /f /a asrh

yaz silsin ama yine gelecektir, bi vrus bulasmis sana... o virus D: de de vardır sen format ta atsan d y eçift tıklainca yine kendini c ye kopyalar:S

...:::It Is BeGiNNiNG oF ThE eNd:::...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    1-Autorun.bat virusu olabilir,boyle bir virus var
    2-Masaustunde bos biryere sag tikla ,ozelliklere gir,masaustu sekmesine tikla ,sol altta masaustunu ozellestire tikla,masaustu simgeleri bolumunde "bilgisayrim" in isaretini kaldir ,sonra uygula de,daha sonra ayni islemleri tekrar yap bu sefer bilgisayarim' isaretini aktiflestir uygula de.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2773 Toplam Mesaj: 3