Autorunsuz CD İle Format
-
Merhaba arkadaşlar cd rom bozuktu uzun süredir, az önce aldım bi tane bu seferde cdlerimin çoğu çalışmıyor bi kaç tane çalışan var onlarda autorun değil bilgisayar açıkken yükleyip format atsam üstüne kuracak ne yapmalıyım sizce C ve D 'yi komple silmek istiyorum. Teşekkürler.
-
usb den kurmayı denesen ?
-
ElizaBeTH bunu yazdı
hocam USB'den kurabileceğim bi tek not 2 telefonum var olur mu tüm içeriği silmeden?
-
SeyhSamil bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
hocam USB'den kurabileceğim bi tek not 2 telefonum var olur mu tüm içeriği silmeden?
hocam telefonun içinde extra hafıza kartı varmı keisn olmamakla birlite diyecem hafıza kartını usb oalrak gösterebilirsen belki işe yarayabilir olmadı çevrende varsa bi 8 gb lik alıver
-
http://www.windows8li.com/2013/11/android-telefon-uzerinden-bilgisayara.html
bunu buldum hocam belki işe yarar
telefonu bozarsan sorumluluk kabul etmiyorum şimdiden diyeyim hiç denemedim hocam.
-
ElizaBeTH bunu yazdı
http://www.windows8li.com/2013/11/android-telefon-uzerinden-bilgisayara.html
bunu buldum hocam belki işe yarar
telefonu bozarsan sorumluluk kabul etmiyorum şimdiden diyeyim hiç denemedim hocam.
eyv hocam bi bakıyım
-
telefon root falan gerekiyor androidden format için hocam. windows 8 de sanırım cdsiz fabrika ayarına dönercesine format atılabiliyormuş ben önce windows 7 nin üstüne 8 kuracam sonra komple sıfırlıycam bakalım olcak mı.
-
Hafıza kartındakileri bir yere yedekleyebiliyorsan yedekle içine Windows at onla kur hocam telefondan.
-
Mustafa bunu yazdı
Hafıza kartındakileri bir yere yedekleyebiliyorsan yedekle içine Windows at onla kur hocam telefondan.
öyle yapcaktım hafıza kartını kart okucuyla taktım pcye pc görmüyo formatla çıkıyo formatlıyorum açmıyo telefona takıyorum aynı resimler falan herşey duruyo win 8 kurcam şimdi olcak sanırım.
-
Windows 8 yükledim d'ye ama haliyle windows 7 de kaldı diğer işletim sistemini nasıl silebilirim veya C: yi nasıl kople silebilirim (win 8 D:'ye yüklü).