folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Av Turizmi Hakkında Fikir Ve Görüşlerinizi İstiyorum

Av Turizmi Hakkında Fikir Ve Görüşlerinizi İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şu an proje aşamasında olan bu fikir nasıl olur sizce. Memleketimde bir sosyal tesis gibi tesis kurup domuz avı yetiştirilmiş sülün çiflikden doğaya salıyosunuz adamlar gidip avlıyo falan böyle bi düşüncem var memlekete böyle bi tesis kurmayı düşünüyorum memlekette istanbul bursa gibi yerlere yakın yani günü birlik gelip avınızı yapıp dönebileceğiniz bir yer ne dersiniz tutarmı ? iyi yada kötü fikirlerinizi istiyorum tahribata danışmadan iş yapmamak lazım :)

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

insan yetiştir sonra sal onları doğaya vursunlar para kazan 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    EnesErgun bunu yazdı

insan yetiştir sonra sal onları doğaya vursunlar para kazan 

gerek yok yetiştirmeye hazır yetişmişi var hocam !...

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    captain bunu yazdı

Arkadaşlar şu an proje aşamasında olan bu fikir nasıl olur sizce. Memleketimde bir sosyal tesis gibi tesis kurup domuz avı yetiştirilmiş sülün çiflikden doğaya salıyosunuz adamlar gidip avlıyo falan böyle bi düşüncem var memlekete böyle bi tesis kurmayı düşünüyorum memlekette istanbul bursa gibi yerlere yakın yani günü birlik gelip avınızı yapıp dönebileceğiniz bir yer ne dersiniz tutarmı ? iyi yada kötü fikirlerinizi istiyorum tahribata danışmadan iş yapmamak lazım :)

çiftlikte yetişen hayvan doğaya uyum sağlayamaz ve zaten direk avolur. Bunun benzerini İngiltere' de yapan tesisler var geyik ve tavşan özellikle bir incele bence hangi koşullarda ve nasıl yetiştirme işlemleri yapılıyor. Ayrıca ciddi bir arazinin de gerektiğini unutmamak lazım. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 912 Toplam Mesaj: 4