Av Turizmi Hakkında Fikir Ve Görüşlerinizi İstiyorum
-
Arkadaşlar şu an proje aşamasında olan bu fikir nasıl olur sizce. Memleketimde bir sosyal tesis gibi tesis kurup domuz avı yetiştirilmiş sülün çiflikden doğaya salıyosunuz adamlar gidip avlıyo falan böyle bi düşüncem var memlekete böyle bi tesis kurmayı düşünüyorum memlekette istanbul bursa gibi yerlere yakın yani günü birlik gelip avınızı yapıp dönebileceğiniz bir yer ne dersiniz tutarmı ? iyi yada kötü fikirlerinizi istiyorum tahribata danışmadan iş yapmamak lazım :)
-
insan yetiştir sonra sal onları doğaya vursunlar para kazan
-
EnesErgun bunu yazdı
insan yetiştir sonra sal onları doğaya vursunlar para kazan
gerek yok yetiştirmeye hazır yetişmişi var hocam !...
-
captain bunu yazdı
Arkadaşlar şu an proje aşamasında olan bu fikir nasıl olur sizce. Memleketimde bir sosyal tesis gibi tesis kurup domuz avı yetiştirilmiş sülün çiflikden doğaya salıyosunuz adamlar gidip avlıyo falan böyle bi düşüncem var memlekete böyle bi tesis kurmayı düşünüyorum memlekette istanbul bursa gibi yerlere yakın yani günü birlik gelip avınızı yapıp dönebileceğiniz bir yer ne dersiniz tutarmı ? iyi yada kötü fikirlerinizi istiyorum tahribata danışmadan iş yapmamak lazım :)
çiftlikte yetişen hayvan doğaya uyum sağlayamaz ve zaten direk avolur. Bunun benzerini İngiltere' de yapan tesisler var geyik ve tavşan özellikle bir incele bence hangi koşullarda ve nasıl yetiştirme işlemleri yapılıyor. Ayrıca ciddi bir arazinin de gerektiğini unutmamak lazım.