Avae Kurum Hattı Arama Yapamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

arkadaşlar hattım avea kurum hattı. arama yaptığımda bu uyarı alıyorum "Kullanmakta olduğunuz numara bu aramayı yapmaya uygun değildir".

herhangi bir fatura borcum yok. telefonun ayarları ile oynamadım. başka telefondada aynı şeyi yapıyor.dışarıdan arama ve mesaj alabiliyorum.  bayiye sorduk oda anlam veremedi borcumuz olup olmadığına baktı borç yok görünüyor. işin kötü yanı 500 ü aradığımdada aynı uyarı alıyorum. müşteri hizmetlerini başka bir numaradan aradım sorunu çözemediler. ne yapacam şaşırdım.  

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacı müşteri hizmetleri nasıl çözemedi ya? Tekrar arasana, müşteri hizmetlerinden başka elemanlara ulaş onlarla dene...?

editbüdüt: hacı dışardan alabiliyosan sen kendi telinde arama engelleme yapmış yada bi şekilde yapılmış olabilirmi bi baksana?mesaj atabiliyomusun ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    hacı telekom neyse avea da o! sende benim yaptığımı yapcan operatörünü değiştircen, telekoma da aveaya da kafam girsin!

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

çözemediler işte zorunanmı olmadı beceremediler 20 dakikaya yakın bekletti beni çözünce sizi arayacaz dediler.

telefonla alakalı bir durum değil ayarları ile oynamadım. son bir arkadaşımı aramıştım teli bıraktım pcnin yanına yeniden elime aldığımda arama yapmadı. birden oldu 2 gündür böle. başka teldede denedim çalışmıyor. aptala döndüm telefonu kurt gibi biliyorum bütün ayarlarını biliyorum ayarları ile alakalı bir durum değil zaten telefon çok zikindirik bir şey 2300 . aveadaki karıda çözemedi başka yere devretti adamda çözemedi biz size dönecez dedi. arkadaşım hat çalışmıyor hiçbir şekilde ne mesaj atıyor ne arama yapıyor ama ilginçtir mesaj alıyor aranabiliyorum.  ve full çekiyor.   

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    evet beyler aynı dertten muzdaribim konuyu hortlatayım dedim, var mıdır çözümü bilen?

Metallica Rules
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek
    i love turkcell

Keep Going !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    bende mobil örenciden yapamıyorum kontur ve sms bitti çok kötü bi durum arama yapamamak hocam yaa.. önce telefonu fab. ayarlarına döndür dene.. olmazsa götür yeni kart versinler bu kadar uğraştan sonra sanırım olur gibi..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    dün banada oldu 3.05 tl lik faturayı ödeyince yarım saate acıldı.

Selam ve dua ile...
Toplam Hit: 2181 Toplam Mesaj: 8