folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Avast! 4.8.1169 Home / Professional Edition

Avast! 4.8.1169 Home / Professional Edition

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Bilgisayarını evinde kullanan herkese bedava ve Türkçe antivirüs programı. Hemde müthiş hızlı ve güvenilir. Ne virüs, ne de trojan hiçbir şekilde bilgisayarınıza bulaşmıyor. ALWIL Software şirketi sonunda bu muhteşem antivirüs programının Türkçe sürümünü çıkardı. (Karizi Ltd.Şti. Türkçeleştirme işlemini yaptı. Çok teşekkürler) Artık diğer paralı antivirüs programlarını kullanmanıza gerek yok.

avast! 4 Home Edition; dosya, boot, makro virüsleri ile birlikte e-postaları da tarama özelliği mevcut. Bizden tam 5 yıldız alan bir program. Ev kullanıcıları programın çalışabilmesi için kayıt formunu doldurup mail adreslerine gelecek olan anahtar numarası ile programı sınırsız kullanabilirler.

PRO Versiyon ; birçoğumuzun bilgisayarlarında kullandığı avast home editionun daha da gelişmiş özelliklere sahip olan ücretli sürümü. program iddialı bir antivirus. müthiş hızlı ve etkili koruma sağlıyor. kendini günde 1-2 kez otomatik güncelliyor.

İçerisinde Serialler Mevcuttur.

Download Pro

avast! 4.8.1169 Home

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

avastçıyım ezelden gönlüm geçmez virüsten :)

sagolasın.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

şunu bi deneyin http://rapidshare.com/files/103497703/avast__4.8.1169_Home_Edition_www.warezrocker.net.rar

pass: www.warezrocker.net

crack/serail vb. muhtemelen içindedir.. indimedim, denemedim sorumluluğu kullanıcıya aittir :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    silenceb o dosya adı ne öle ben orasını çözemedim yaa!

Living Death
Toplam Hit: 1237 Toplam Mesaj: 5