Avatar: Legend Of Korra Geliyor ! (Anime)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

öyle anime sitelerini karıştırırken gördüm netten baktım harbiden çıkıyormuş

nickelodeon yeni seriyi çıkarıyor ama adamların pek uzatmaya niyetleri yokmuş 12 bölüm olarak belirlemişler

12 bölüm kesmez kimseyi bakarlar tutuldu devamını çekerler 

anime'nin konusu şöyle

bizim kel ang'den 75 yıl sonrasını anlatıyor başrol bi hatun ve sanırım ang'ın oğlu bide bizim kırmızı göz zuko hayatta imiş 

sanırım kız sıradaki avatar tek görüntü var şuan için ama şekline bakılırsa su bükücü kız normalde zaten sıra su bükücülerde olması 

lazım avatar olayında tam hatırlamıyorum neyse bakalım nasıl bişi çıkacak :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

ayrıntılar.http://avatar.wikia.com/wiki/Avatar:_Legend_of_Korra

Aman geç kalma erken gel şarkısını yolluyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bizim kel ölmüş mü ?

dizi ne zaman cıkacak belli mi ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

2011 Temmuz.

Püfff

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Dünya'nın bir numaralı animasyon kanalı Nickelodeon 2011 yılında harika bir anime ile geliyor. Nnickelodeon kanalının başkanı Brown Johnson'ın açıklamasına göre The Legend of Korra ismi ile Avatar efsanesine devam edeceklerini açıkladı. Bu yeni avatar animesinde tabiki biraz değişiklikler olacak. Bu değişikliklerden en büyüğü ise bu seferki avatar bir kız. Güney su kabilesinden gelen bu hırslı, isyankar ve korkusuz ergen kızımızın adı Korra. The Legend of Korra'nın hikayesi Aang'den yaklaşık 70 yıl sonrasını anlatıyor. Korra 3 elementte ustalaşmasına rağmen ondan önceki avatar'ın son hava bükücü olması işlerini biraz zora sokuyor. Son elemente ulaşmak için birilerini bulmaya çalışır. Tahminleri onu Avatar dünyasının merkez üssü olan Republic City'e yönlendirir.Burda bükücü olan veya olmayan bütün insanlar refah içinde beraber yaşamaktadır. Korra Republic City'de yüksek bir suç oranı olduğunu fark eder ve bükücülüğü öldürmeye çalışanlarla dolu olduğunu fark eder. Korra bütün suçları engellemeye çalışırken aynoı zamanda Aang'in oğlu Tenzinde ona hava bükücülükte ustalaşması için yardım eder.

“Avatar The Last Airbender” serisinin başarısından sonra gelecek olan devam serisi “The Legend of Korra” 12 bölüm olarak planlanmış ve ilk seriden 75 yıl sonrasını anlatıyor. Avatar Aang ölmüş ve seçilme sırasından -ateş, hava, su, toprak- dolayı su kabilesinden Korra isimli kız avatar olarak karşımıza çıkıyor. Asi bir karakter olacak olan Korra, Aang’in aksine 3 elementte ustalaşmış ve hava elementinde ustalaşabilmek için Aang ve Katara’nın oğlu Tenzin’i bulmaya çalışacak. İlk serideki karakterlere “flashback” yapılarak dönülecek ve ilk seride açık bırakılan Zuko’nun annesini arama hikayesi anlatılacakmış.
    Alıntıdır.

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

real_agabey bunu yazdı:
    -----------------------------

2011 Temmuz.

Püfff

-----------------------------
    +1

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj