Avcılar Civarı AMD İşlemci Kullanan
-
Hacılar, pc topladım sonunda, msi 870a anakarta taktım x6 1090t yi ancak ekrana görüntü gelmiyor. x4, x3 falan işlemci takıp Anakartı bios update etmem gerekiyor. Avcılar civarında AMD Phenom x3 x4 kullanan illaki vardır, yardımlarınızı bekliyorum..
-
Anakart arızalı olabilir ? bence hemen Bios update işine girme.yeni anakartta büyük ihtimal zaten en son bios yüklüdür.
http://www.msi.com/product/mb/870A-G54.html#?div=BIOS -
yok hocam en son biosla vermiyorlar bu problemle karşılaşan çok adam var
-
Yakınlarda tanıdık bi mürid veya olmadı bir bilgisayarcıya ver bios güncellesin,aklıma başka birşey gelmiyor,ben yardımcı olmak isterdim ama benim sistem intel.
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------
Yakınlarda tanıdık bi mürid veya olmadı bir bilgisayarcıya ver bios güncellesin,aklıma başka birşey gelmiyor,ben yardımcı olmak isterdim ama benim sistem intel.
-----------------------------ben de onun için açtım zaten başlığı hocam şu anda canavar gibi makine yatıyor evde
-
Kartının voltaj değerlerine bir bak istersen. Sanırım 120yle çalışıyor. Bendede aynı durum vardı vatan bilgisayar 90 a ayarlamış aleti eve getirdim taktım 5 dk sonra kartı yaktı götürdüm yenisini taktılar.
-
güncel
-
Anakartı serıden mı aldın? Yeni bir anakartta böyle bir sıkıntı olmaması lazım. okadar amd topladım hıc boyle bır sıkıntı gormedım
-
yeni ama bios güncel değil demek ki, bu sorunu yaşayan çok adam var
-
hort..
ne yaptın halledebildin mi hocam ? -
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
hort..
ne yaptın halledebildin mi hocam ?
-----------------------------sende iyi hortlatıyon konuları :D