Avea 0.Facebook.Com Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iphone den giriş olmuyormu buraya arkadaşlar ? hat faturali ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarı ile oluyor.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ama Nasil bi ayarı varmı ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Avea oparatörüne göre ayarlaman lazım ama ayarlanı bilmiyorum. Arkadaş yapmıştı.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

eski bi avealı olarak sanırsam *100# tuşladığın zaman bi menü gelecek önüne orada önce ayarlar sonra wap/gprs ayarları olması gerekiyo oradan sana bi mesaj gelecek o mesajı kaydet olması lazım telefon uygulayacak yani sonra girebilmen lazım :)

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

elle giriyorsun aveada ayarları. ben hangi iphne da denediysem otomatik ayar alamadım.

ayrıca müjdemi isterim 0.facebook.com artık ücretli..

kaynak

http://teknoloji.milliyet.com.tr/0-facebook-com-ucretli-mi-oluyor-/mobildunya/haberdetay/30.11.2011/1469280/default.htm

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 978 Toplam Mesaj: 6