Avea 1000 Dk Heryöne Cepte Bayram Tarifesi Kullanan??
-
Merhabalar, benim ev telefonum olmadığı için basvuramıyorum, bana referans olabilecek mürid var mı acaba?
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------Merhabalar, benim ev telefonum olmadığı için basvuramıyorum, bana referans olabilecek mürid var mı acaba?
-----------------------------referans ev telefonunu dondurur veya kapatırsa, 35 tl 35 tl ödemeye başlıyorsun.
-
anlat hacı nasıl oluyo anlamadım? referans niye istiyolar ki hiç duymadım
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------anlat hacı nasıl oluyo anlamadım? referans niye istiyolar ki hiç duymadım
-----------------------------
Hacı referans değil üzerine kayıtlı ev telefonu istiyolar müridinde ev telefonu kayıtlı değil üstüne. -
MiqRoP bunu yazdı:
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------anlat hacı nasıl oluyo anlamadım? referans niye istiyolar ki hiç duymadım
Hacı referans değil üzerine kayıtlı ev telefonu istiyolar müridinde ev telefonu kayıtlı değil üstüne.
-----------------------------benim ev arkadaşına kayıtlı telefonda e alınan hat da ev telefonu üstüne olanın üstüne olmucak mı?
burda fazlaca var tarife.
-
Genc tarife daha kullanisli degil mi? Her yone 500 dk + 1000 sms + 1 Gb internet
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------Merhabalar, benim ev telefonum olmadığı için basvuramıyorum, bana referans olabilecek mürid var mı acaba?
-----------------------------referans ev telefonunu dondurur veya kapatırsa, 35 tl 35 tl ödemeye başlıyorsun.
-----------------------------referans kapatırsa indirimleri geri alıyorlar sadece ve ücret 39 tl ye çıkıyor. referans iptal ederse iyi değil tabiki ama diğer türlü kullanacak olan birinin zaten referans olması gerekiyor...
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------referans kapatırsa indirimleri geri alıyorlar sadece ve ücret 39 tl ye çıkıyor. referans iptal ederse iyi değil tabiki ama diğer türlü kullanacak olan birinin zaten referans olması gerekiyor...
-----------------------------bu alınan hat da referans olan kişinin üzerine mi olacak? yoksa sadece referans mı?
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------bu alınan hat da referans olan kişinin üzerine mi olacak? yoksa sadece referans mı?
-----------------------------hat benim kendi üzerimde var zaten. referans olacak sadece, başka bir isim değişikliği söz konusu değil.