Avea 150 Kontörümü Yedi Ama Bişey Soramıyorum :(
-
Haziranın ortasından beri her kontör yüklememde 60 kontör düşüyodu ben de müşteri hizmetlerini arıyodum ama hat benim adıma deilmiş diye hiçbişey öğrenemiyodum 3 kere yaşadım bunu enson dün aldığımda alır almaz bi arkadaşa gönderdim kontörleri toplam 42 kontörüm kalmıştı bu da 12ye indi yani 30 yedi bu sefer de. Yani her yüklememden yaklaşık 6 saat sonra kontörüm yeniliyo ama ben sebebini soramıyorum. Ne yapacam ben şimdi ?
-
valla adamıım benimde 50 kontörümü yeişti sorgusuz sualsiz bi daha yemedi ama kesin bi yere üye falan olmuşsundur
-
kredi kartı olabilir...
kredi kartından şu hatta kontör gitsin diye uyarlanmış olabilir..
-
benimde bi boka kayıt die 50 kontör gitti ama başka yok :S
-
aynı sorun bende de olmuştu hat sahibinin kimlik bilgilerini istedi neyse ad-soyat doğum tarihi doğum yeri falan sordu yeter mi dedim kimlik numarasını sordu herşey elimde vardı oradaki zilli en sonunda bana Ehliyet sicil numarasını sordu ve en sonunda (içimden yüzüne karşı) küfrettim (çünkü kayıt altına alınıyordu)ve 80 kontoru feda ettim .....
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
benimde bi boka kayıt die 50 kontör gitti ama başka yok :S
-----------------------------
Sen avea mobil öğrenci tarifesine kayıt olmuşsun hatta senden 150 kont yuklemeni istemişlerdir mutlaka 100 kont kalmıştır : )))
Toplam Hit: 2425 Toplam Mesaj: 6