folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Avea 150 Kontörümü Yedi Ama Bişey Soramıyorum :(

Avea 150 Kontörümü Yedi Ama Bişey Soramıyorum :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek

Haziranın ortasından beri her kontör yüklememde 60 kontör düşüyodu ben de müşteri hizmetlerini arıyodum ama hat benim adıma deilmiş diye hiçbişey öğrenemiyodum 3 kere yaşadım bunu enson dün aldığımda alır almaz bi arkadaşa gönderdim kontörleri toplam 42 kontörüm kalmıştı bu da 12ye indi yani 30 yedi bu sefer de. Yani her yüklememden yaklaşık 6 saat sonra kontörüm yeniliyo ama ben sebebini soramıyorum. Ne yapacam ben şimdi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    valla adamıım benimde 50 kontörümü yeişti sorgusuz sualsiz bi daha yemedi ama kesin bi yere üye falan olmuşsundur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kredi kartı olabilir...

kredi kartından şu hatta kontör gitsin diye uyarlanmış olabilir..  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    benimde bi boka kayıt die 50 kontör gitti ama başka yok :S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fboran
    fboran's avatar
    Erkek
    aynı sorun bende de olmuştu hat sahibinin kimlik bilgilerini istedi neyse ad-soyat doğum tarihi doğum yeri falan sordu yeter mi dedim kimlik numarasını sordu herşey elimde vardı oradaki zilli en sonunda bana Ehliyet sicil numarasını sordu ve en sonunda (içimden yüzüne karşı) küfrettim (çünkü kayıt altına alınıyordu)ve 80 kontoru feda ettim .....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı:
    -----------------------------
    benimde bi boka kayıt die 50 kontör gitti ama başka yok :S
    -----------------------------
    Sen avea mobil öğrenci tarifesine kayıt olmuşsun hatta senden 150 kont yuklemeni istemişlerdir mutlaka 100 kont kalmıştır : )))

CeLeKatireJeotuzbeş
Toplam Hit: 2425 Toplam Mesaj: 6