Avea 25 TL Yükleme Kampanyası.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Dün akşam reklamını gördüm.İlk başta güzel bir kampanya dedim.Fakat detaylarını okuyuncu hattı değiştiresim geldi.

Kampanya Bilgisi

Facebook’a girerim, sosyal medyanın keyfini çıkarırım diyorsanız Foursquare, Twitter ve Facebook’ta geçerli 75MB internet paketi HEDİYE!

HEDIYE SOSYAL yazıp 5555’e göndererek kampanyaya kayıt olun, her ay tek seferde yapacağınız 25 TL ve üzeri yüklemelerde Sosyal Medya Paket sizin olsun!

Detaylar

Kampanya Kapsamı ve Geçerlilik Detayları
    • Kampanya süresi boyunca HEDIYE SOSYAL yazıp 5555’e göndererek kampanyaya kayıt olan müşteriler kampanya kaydı sonrasındaki 3 ay boyunca her 30 günde bir 25 TL ve üzeri yüklemelerinde aylık Sosyal Medya Paketini hediye olarak kazanacaklardır. Kayıt SMS’inden sonraki 30 gün içerisinde ilk 25 TL ve üzeri yükleme yapılmalıdır.
    • Sosyal Medya Paketi kapsamında paket aylık 75MB internet kullanım hakkı sunulacaktır. 75MB kullanım hakkının tükenmesi durumunda, yapılacak ilgili internet kullanımları 0.492KR/100KB ile ücretlendirmeye devam edecektir. 
    • Kampanya kapsamında otomatik 3G aboneliği yapılacaktır. Kampanya kapsamında sunulan hizmetler üçüncü kişilere devredilemez, transfer edilemez.
    • Tüm data hakları WAP ve internet APN üzerinden yapılacak yurtiçi data kullanımları için geçerlidir.
    • Kampanya kapsamında her abone en fazla üç defa hediye kullanım hakkı kazanabilecektir. 
    • Kampanya süresi dolduğunda ya da kullanım hakkı tükendiğinde, ilgili paket otomatik olarak yenilenmeyecektir.
    • Faturalı tarifelere geçiş veya hattın kapanması durumunda kampanya sona erecektir.
    • BIMCELL müşterileri kampanyadan yararlanamaz.
    • Hediye paketin kalan sorgusu için KALAN HEDIYE SOSYAL, iptal işlemi için ise IPTAL HEDIYE SOSYAL yazarak 5555'e gönderilmesi yeterlidir. 
    • Kampanyaya kayıt 08.02.2013 tarihinde sona erecektir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

bunun için hat mı değiştirilir hocam yapma allasen. verdiği 75 mb ne amk. vermese daha iyimiş.

3 5 liraya sınırsız face paketleri filan var çok lazımsa ondan al hacım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

bunun için hat mı değiştirilir hocam yapma allasen. verdiği 75 mb ne amk. vermese daha iyimiş.

3 5 liraya sınırsız face paketleri filan var çok lazımsa ondan al hacım.

Hocam sanırım yanlış ifade ettim görüşümü.Bende avealıyım 75 mb olduğu için dedim ben hattı değiştirecem diye.Vodofone a geçesim var :)

Toplam Hit: 1127 Toplam Mesaj: 3