Avea 3Gmodem Acil Yardim
-
3g modemi kuruyorum ancak kurulum sirasinda eksik bi driver görüyor Zte wcdma technologies msm diye aygit yöneticisinde
3 gmodemin marka modeli ise ZTE MF627 internet de baktigimda driverini falan da bulamadim avea nin müşteri hizmetlerini aradigimdaysa salak salak tavsiyelerde bulunuyorlar modemin üretici şirketinin tel nosunu aldim fakat sabah 9 akşam 6 çalışıyolarmiş sabahleyin de şirkete teslim etmem gerekicek modemi yardimci olucak varsa sevinirim
-
hocam ben avea satış temsilcisiyim ama böyle bi durumda direk fabrikaya gönder diyoruz ve yeniside geliyor geçende driver kurulan ama modem bozuk olan bi vatandaş denk geldi . gönderdik yenisi geldi.
yarın direk gönder hacı zaman kaybetme
-
Baska Makinada denedik direk o driveri görmeden geçti fakat bu makinada bu driveri istiyor
-
tuttum oni hocam :) win7 kullanıon de mi :)
-
Xp hoca bilemedin :)
-
eğer win7 kullanıyosan zaten modemin yazılımının kurulumunda sorun çıkmaz. program files/ttnet diye yükler. neyse. aygıt yöneticisinden bilinmeyen aygıt olması lazım 3 tane. 3ünü de teker teker güncelle diyeceksin. bilgisayarımdan bul dosyaları dicen, sonra c:/program files/ttnet internet/drivers/ klasörünü seçcen, imzalı ürün olmadığından sana devam edilsin mi dicek; "he" deyip geçcen. 3üne de yapınca oluyo. aynı dert bende de oldu. sim kartını görmüyodu alet driver olmadığı içün. uyuz olmuştum. biraz kurcaladım ama becerdim :)
edütbidüt: sen yine de dene hocam belki olur. benim win7 de böyle sorun olmuştu. -
Tmm Driveri Tanittim da bu sefer de 3g edge bağli degil yaziyor ?
-
Nedir bu muabet hala çözmüş degilim müşteri hizmetleri aradi gene salak salak tavsiyelerde bulunuyolar.Cihaz başka makinada net e giriyor ama minibook da çalışmasi lazim ama çalışmıyor