folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Avea 3Gmodem Acil Yardim

Avea 3Gmodem Acil Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

3g modemi kuruyorum ancak kurulum sirasinda eksik bi driver görüyor Zte wcdma technologies msm diye aygit yöneticisinde

3 gmodemin marka modeli  ise ZTE MF627 internet de baktigimda driverini falan da bulamadim avea nin müşteri hizmetlerini aradigimdaysa salak salak tavsiyelerde bulunuyorlar modemin üretici şirketinin tel nosunu aldim fakat sabah 9 akşam 6 çalışıyolarmiş sabahleyin de şirkete teslim etmem gerekicek modemi yardimci olucak varsa sevinirim

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

hocam ben avea satış temsilcisiyim ama böyle bi durumda direk fabrikaya gönder diyoruz ve yeniside geliyor geçende driver kurulan ama modem bozuk olan bi vatandaş denk geldi . gönderdik yenisi geldi. 

yarın direk gönder hacı zaman kaybetme

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Baska Makinada denedik direk o driveri görmeden geçti fakat bu makinada bu driveri istiyor

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

tuttum oni hocam :) win7 kullanıon de mi :)

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Xp hoca bilemedin :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

eğer win7 kullanıyosan zaten modemin yazılımının kurulumunda sorun çıkmaz. program files/ttnet diye yükler. neyse. aygıt yöneticisinden bilinmeyen aygıt olması lazım 3 tane. 3ünü de teker teker güncelle diyeceksin. bilgisayarımdan bul dosyaları dicen, sonra c:/program files/ttnet internet/drivers/  klasörünü seçcen, imzalı ürün olmadığından sana devam edilsin mi dicek; "he" deyip geçcen. 3üne de yapınca oluyo. aynı dert bende de oldu. sim kartını görmüyodu alet driver olmadığı içün. uyuz olmuştum. biraz kurcaladım ama becerdim :)

edütbidüt: sen yine de dene hocam belki olur. benim win7 de böyle sorun olmuştu.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Tmm Driveri Tanittim da bu sefer de 3g edge bağli degil yaziyor ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Nedir bu muabet hala çözmüş degilim müşteri hizmetleri aradi gene salak salak tavsiyelerde bulunuyolar.Cihaz başka makinada net e giriyor ama minibook da çalışmasi lazim ama çalışmıyor

Toplam Hit: 4999 Toplam Mesaj: 8