Avea 9230 Dan Gelen Mesaj
-
''Tebrikler! Kampanyamızdan faydalanmaktasınız.Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz"
Bu şekil bi mesaj geldi ne olduğunu anlamadım. http://forum.donanimhaber.com/m_59386375/tm.htm şurda da konusu açılmış dün ama ne olduğu belli değil,googleda da birtek bu konu çıkıyor,varmı ne olduğunu bilen?
-
"PIZZAPIZZAdan Avealılara özel erhangi bir orta boy........" şeklinde mesaj geldi.ç kampanyaya katılmak için bilmemne yaz 9230a gönder dedi. eh zıkkım senle mi uğraşcm dedim 15 saniye geçmeden sanki ben kampanyaya katılmışım gibi bu sana gelen mesaj geldi.
aveanın online işlemlerine girip avantajlarına katılmak istiyorum/haberdar olmak istiyorum tikini kaldır gelmez bidaha o mesaj.
-
Ya mesaj gelsin sıkıntı değil. Para istemesinler yeterki :D hani vardır bi servisleri fln bişeye üye yapmışlardır, yüklediğimde zaten vergi kesiyolar bide o düşmesin sövmeyelim diye sorayım dedim.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Ya mesaj gelsin sıkıntı değil. Para istemesinler yeterki :D hani vardır bi servisleri fln bişeye üye yapmışlardır, yüklediğimde zaten vergi kesiyolar bide o düşmesin sövmeyelim diye sorayım dedim.
-----------------------------hoca siteye girip bi kullanım şartlarını oku en iyisi bu aveaaventajın. ne olur ne olmaz. ben okumadım kontör de yüklemiyom o yüzden sıkıntı yok bakamdım bile :) sakata gelme şartları oku :)
-
aveadaki şu arankazan sağ olsun hiç bir pakete ihtiyacım yok D
hocam bır sey olmaz mrk etme banada arada gelıyor oyle kafasına gore bısıler yapıyor anlamadım
-
Ben de dominos msjlarindan biktim arkadas. Her sube ayri ayri gonderiyo ayni kampanyayi. Şey çocuklari..
-
Kaç liraymış pizza öğle yemeği çıksın bizim ofisin bi el atın genşler :)