Avea 9230 Dan Gelen Mesaj

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

''Tebrikler! Kampanyamızdan faydalanmaktasınız.Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz"

Bu şekil bi mesaj geldi ne olduğunu anlamadım. http://forum.donanimhaber.com/m_59386375/tm.htm şurda da konusu açılmış dün ama ne olduğu belli değil,googleda da birtek bu konu çıkıyor,varmı ne olduğunu bilen?

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

"PIZZAPIZZAdan Avealılara özel erhangi bir orta boy........" şeklinde mesaj geldi.ç kampanyaya katılmak için bilmemne yaz 9230a gönder dedi. eh zıkkım senle mi uğraşcm dedim 15 saniye geçmeden sanki ben kampanyaya katılmışım gibi bu sana gelen mesaj geldi.

aveanın online işlemlerine girip avantajlarına katılmak istiyorum/haberdar olmak istiyorum tikini kaldır gelmez bidaha o mesaj.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Ya mesaj gelsin sıkıntı değil. Para istemesinler yeterki :D hani vardır bi servisleri fln bişeye üye yapmışlardır, yüklediğimde zaten vergi kesiyolar bide o düşmesin sövmeyelim diye sorayım dedim.

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya mesaj gelsin sıkıntı değil. Para istemesinler yeterki :D hani vardır bi servisleri fln bişeye üye yapmışlardır, yüklediğimde zaten vergi kesiyolar bide o düşmesin sövmeyelim diye sorayım dedim.

-----------------------------

hoca siteye girip bi kullanım şartlarını oku en iyisi bu aveaaventajın. ne olur ne olmaz. ben okumadım kontör de yüklemiyom o yüzden sıkıntı yok bakamdım bile :) sakata gelme şartları oku :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

aveadaki şu arankazan sağ olsun hiç bir pakete ihtiyacım yok D

hocam bır sey olmaz mrk etme banada arada gelıyor oyle kafasına gore bısıler yapıyor anlamadım

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Ben de dominos msjlarindan biktim arkadas. Her sube ayri ayri gonderiyo ayni kampanyayi. Şey çocuklari..

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Kaç liraymış pizza  öğle yemeği çıksın bizim ofisin bi el atın genşler :)

Toplam Hit: 8609 Toplam Mesaj: 7