Avea Bayisinde Çalışan Varmı? (İstanbul)
-
selamlar
sim kartımı kaybettim yeniden çıkarmam lazım ama dünkü konumda da görmüşseniz kimliğim yok :/
üstümde sadece öğrenci kimliğim ve kimlik fotokopim var, bu şekilde sim kartımı çıkarmam için bana yardımcı olabilecek mürid varmı?
(faturasız hat)
-
yolbulucu bunu yazdı
selamlar
sim kartımı kaybettim yeniden çıkarmam lazım ama dünkü konumda da görmüşseniz kimliğim yok :/
üstümde sadece öğrenci kimliğim ve kimlik fotokopim var, bu şekilde sim kartımı çıkarmam için bana yardımcı olabilecek mürid varmı?
(faturasız hat)
zaten operatörler kimliğini fotokopisini çekmek için alıyorlar diye biliyorum yanlışmıyım ?
eğer olmazsa Öyle uğraşacağına açık hat al daha iyi :)
-
değiştirme ücreti 9 tl ( avea ) kimlik gerekiyor tanıdık ta olsa kimliğin olmaz ise o bayinin eksik evrağı çıkar hem orası ceza yer hem senin hat kapanabilir.
yani kısaca o kimliğini kontrol için değil evrak hazırlayıp gönderdikleri için istiyorlar hocam.
@edit kimlik fotokopin varmış , o fotokopiyi tekrar fotokopi çekip hattını verebilirler denemen lazım hocam.
PanxeR tarafından 19/Haz/14 10:59 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
değiştirme ücreti 9 tl ( avea ) kimlik gerekiyor tanıdık ta olsa kimliğin olmaz ise o bayinin eksik evrağı çıkar hem orası ceza yer hem senin hat kapanabilir.
yani kısaca o kimliğini kontrol için değil evrak hazırlayıp gönderdikleri için istiyorlar hocam.
@edit kimlik fotokopin varmış , o fotokopiyi tekrar fotokopi çekip hattını verebilirler denemen lazım hocam.
kimliğin fotokopisini çekip alıyolar bende fotokopisini vericem zatise :/ -
yolbulucu bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
kimliğin fotokopisini çekip alıyolar bende fotokopisini vericem zatise :/hocam normalde haklısında , üstüne bide aslı görülmüştür diye damga vuruyorlar oyüden gidip bi deneme yapman lazım kabul edecekler mi diye , tbt den bir çalısan çıkana kadar ortaya kendin bi deneme yap.
-
Boyle yana yakila biseyler arayacagina cikartsana kimligini amk. Napion kacak durumunda filan misin ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Boyle yana yakila biseyler arayacagina cikartsana kimligini amk. Napion kacak durumunda filan misin ?
yok amk.dün beşiktaştaki polis karakoluna gittim "cüzdan çalındı metrobüste " dedim, "etilerdeki polis merkezine gitçen" dedi
etilere gittim "ikametin nerdeyse oraya gidiceksin" dedi, amk bi ton iş ya kimliği çıkarmak
bi tek telefon hattı için lazım onu halledebilirsem uğraşmıycam bi daha, sikerim kimliğini bide 80 lira ceza ödiycem ona.sanki bi sike yarıyo
-
Bari git gazeteye zayi ilanı ver. Birisi gidip senin kimlikle bir boklar yiyecek üstüne kalacak.
-
Vergi dairesine de bildirmen gerekli. Haberin olmaz şirketlerin olur iflas eder borçlu gözükürsün :)
-
bence senin önce çok sağlam bi açıklama yapman gerek hapis belgeleri ile filan
-
Bence gene yolunu bulmaya çalışıyor bu murid.