Avea Da Çalışan Var Mı?
-
Hocalar g3 kampanyasından faydalanmak istiyorum ama tam anlayamadığım şeyler var. Bilen varsa cevaplasın yada çalışan varsa direk o bakasa dahanet olur benim için. Şimdi benim aşrtlarım şunar
30 günü geçti 2 aya yakınbir süre önce vodafon dan avea futurasız hatta geçiş yaptım.
ilk defa şimdi alacağımda faturalıya geçip telefonu alabiliyor muyum kredi notum boktan bi kere takibe düştü kartım hemen kapattım borcumu ama takibe düşmüş olduç
130 liralık bi tarife var bana uygun ben alabilirmiyim telefonu bu kampanyada ile.
-
ExpirE bunu yazdı
Hocalar g3 kampanyasından faydalanmak istiyorum ama tam anlayamadığım şeyler var. Bilen varsa cevaplasın yada çalışan varsa direk o bakasa dahanet olur benim için. Şimdi benim aşrtlarım şunar
30 günü geçti 2 aya yakınbir süre önce vodafon dan avea futurasız hatta geçiş yaptım.
ilk defa şimdi alacağımda faturalıya geçip telefonu alabiliyor muyum kredi notum boktan bi kere takibe düştü kartım hemen kapattım borcumu ama takibe düşmüş olduç
130 liralık bi tarife var bana uygun ben alabilirmiyim telefonu bu kampanyada ile.
alma taahhutlu telefon
-
ExpirE bunu yazdı
bence de alma tahhattüütlü
-
ExpirE bunu yazdı
Bencede asla ve asla alma bulaşma derim neden dersen 2012 yılında turkcell'den iphone 3gs aldım aylık Telefon ücreti 40 TL + Fatura 40 tl oldu aylık 80 tl ödüyordum 1 yıl sonra Telefon ücreti 45 TL oldu fatura 85 tl çıktı soz zamanlara doğruda telefon fatura ücreti 40 TL den 45 TL çıktı geçirdikçe geçirdiler ayda fix 100 tl den aşağı inmiyordu faturam senin faturada zamanla 150 TL bulur her halde.
-
ave calisani degil de beyin takiminda calisan adamlar yok mu. kapali kapilar ardinda millete nasil gecirdiklerini anlatan yazi yazsalarda okusak. tahahutlu aliyorsun orjinalinden cok daha pahaliya geliyor. bu plani nasil yapiyorlar ?
-
Hocam avea veyahut herhangi bir firmadan kampanyalı telefon alınmaz. Öğrencilik yıllarımın başında avea dağıtım merkezinde saha şefliği yaptım, vodafone'da da saha şefliği yaptım, turkcell beni işe almamıştı öğrenci olduğumdan dolayı :D neyse bunu geçelim, bayiler ile haşır neşir idim aynı şekilde firma ile de.
Siz 2 aydır numaranızı taşımışsınız, faturalı hat ile cihaz kampanyasından yararlanmak isteyenler için belli sınırlamalar var. Bunlardan ilki en az 6 aylık kullanıcı olmak, ikincisi ise son 6 fatura toplamı 180 tl olması ve üçüncüsü ise hattınızın daha önce kısıtlanmamış olması. Eğer bu şartlardan herhangi birini sağlamıyorsanız alabieceğiniz tek yol kredi kartı ile almak oluyor. Şimdi o konuya değineyim.
Misal alacağınız telefon 1600 TL olsun. Avea sizin kredi kartınızdan 600 TL ücret kesiyor cihazın ön ödemesi için. Daha sonra faturanız 60 tl idi diyelim ve cihazdan 2 yıllık süre ile her ay size ek olarak 66 Tl yansıyacak faturaya. Yani 60+66=126 tl ödemeniz gerek normal şartlarda ama sizden 600 lira alınmıştı. Bu ücret de 12 ay boyunca ödeyeceğiniz faturadan düşecek. O da aylık 50 tl yapıyor. yani 12 ay boyunca aylık 126-50=76 tl fatura ödeyeceksiniz.
Cihaz kampanyasından bu şekilde yararlanabilirsiniz. Farklı sorularınız olursa cevaplayabilirim elimden geldiğince.
-
zeybekustasi bunu yazdıave calisani degil de beyin takiminda calisan adamlar yok mu. kapali kapilar ardinda millete nasil gecirdiklerini anlatan yazi yazsalarda okusak. tahahutlu aliyorsun orjinalinden cok daha pahaliya geliyor. bu plani nasil yapiyorlar ?
Hocam hiç kredi kartı olmayan, kredi çekemeyen (düşük kredi notu vs olduğundan diye düşünün ya da farklı sebepler) kişilerin uzun vade ile hat kullanacaklarını düşündükleri için faturaya ek olarak almak istiyorlar. Akıllı işi değil bence de ama istiyorlar bir kere yani yapacak bir şey yok. Pahalıya da geliyordur ama insanımız lükse düşkün olduğu için umurunda değil.
Asgari ücret alıp çoluk çocuğu olan adam gelip de 2600 liraya iphone 5 istiyorsa, 32 değil de 64 benim işime yarar diye de ısrar edip bir dünya azarlayıp diretiyorsa amına koyayım ben öyle adamın.
-
hocam teşekkürler öncelikle cevap verdiğin için. dün gittim bayiye 24 tl lik bir tarifeye geçiriceğii söyledi hattımı. ikametgah istedi getirin bakalım dedi bakalım bi gidyim verirlerse alıcam.
-
ExpirE bunu yazdı
hocam teşekkürler öncelikle cevap verdiğin için. dün gittim bayiye 24 tl lik bir tarifeye geçiriceğii söyledi hattımı. ikametgah istedi getirin bakalım dedi bakalım bi gidyim verirlerse alıcam.
Rica ederim, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım :) Tarife seçimine dikkat edin, cihaz aldıktan sonra tarife değiştiremiyorsunuz. Değiştirince bile kitliyorlar onu da belirteyim. Ucuz diye 25 liralık tarifeye geçip de size yetmeyecek içerik alabilirsiniz. Mesela 25 liralık tarifede az dakika az sms az internet vardır ama cihaz ücreti fazla gelir atıyorum 60 lira ama 40 liralık tarifede içerik çoktur cihaz fiyatı düşüktür. Aynı kapıya çıkar hepsi ama içerik değişir. O yüzden neyi ne kadar kullanacağınızı bilerek ona uygun tarife ile almanız sizin için en iyisi olacaktır.