folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Avea Dan 3G Aciklamasi.(Yine Pis Kokular Cikiyor.)



Avea Dan 3G Aciklamasi.(Yine Pis Kokular Cikiyor.)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    Avea dan 3G aciklamasi

    ( Gündem 11 Eylül 2007 - 09:00:00 )

    Tubider E- dergi

    Avea Telekomünikasyon Kurumu tarafından gerçekleştirilen ve Turkcell'in kazandığı 3G (3N - 3.nesil) cep telefonu ihalesi konusunda bir açıklama yaparak "gerçek rekabet ortamı oluşmadığı için teklif vermemiş bulunuyoruz" dedi.

     Telekomünikasyon Kurumu tarafından bugün gerçekleştirilen 3G ihalesine katılmayan 2 operatörden Avea bir açıklama yaptı ve "gerçek rekabet ortamı oluşmadığı için katılmadık" dedi.

    Ava açıklamasında, Avrupa'daki ülkelerin 3G2den 2 sene önce numara taşınabilirliğine geçtiğini belirterek, bu konunun önemini vurguladı. Avea'nın açıklaması şu şekilde :

    “Telekomünikasyon Kurumu tarafından 22 Mayıs tarihinde ertelenerek bugün gerçekleştirilen IMT2000/UMTS hizmet ve altyapılarına ilişkin yetkilendirme ihalesine gerçek rekabet ortamı oluşmadığı için teklif vermemiş bulunuyoruz.

    Avea İletişim Hizmetleri A.Ş olarak yaptığımız NGN (Yeni Nesil Şebeke) altyapı yatırımları ile çekirdek şebekemizi üçüncü nesil (3G) iletişimine hazır hale getirdigimizi tüm kamuoyuna duyurmuştuk.

    Bu zamana kadar yapılan açıklamalarda, Avrupa ülkeleri arasında 3G’ye geçmeyen tek ülkenin Türkiye olduğu söylendi. Ancak bakıldığında Avrupa ülkeleri arasında Mobil Numara Taşınabilirliği’ni uygulamaya koyamayan tek ülke de Türkiye... Öte yandan süreçler dikkate alındığında, Avrupa genelinde Mobil Numara Taşınabilirliği’nin 3G’den ortalama 2 yıl önce uygulamaya geçtiği görülüyor.

    Tüm bunlara ek olarak, şu anda Mobil Numara Taşınabilirliği’ne karşı hakim durumdaki operatör tarafından açılmış bir dava var ve bu yasal süreç henüz sonuçlanmadı. Dolayısıyla tüketicinin seçme hakkı elinden alındığı gibi, serbest rekabet ortamı da oluşmamış durumda.

    Abonelere veri iletişiminde önemli kolaylıklar ve yeni teknolojiler getirecek 3G hizmetlerinin, Mobil Numara Taşınabilirliği uygulamasına yönelik çalışmaların tamamlanması sonrasında başlamasının tüketici menfaatlerine olacağına dair inancımız sürüyor. Bu zamanlama gerçek rekabet ortamının oluşması açısından da önem taşıyor.

    Avea olarak tüm açıklamalarımızda yaptığımız çağrımızı yineleyerek, tüketici menfaatleri doğrultusunda Mobil Numara Taşınabilirliği’ni süratle hayata geçirmek adına tüm operatörleri dayanışma içerisinde olmaya davet ediyoruz.”

     


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo

    okudum okudum anlamadım :S

     


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    ne var bunda 3g ye geçiyo tüm gsm ler ihaleyle :) görüntülü konuşma cebit de türkcell o hzmeti verecekmiş benim yerime bakın bakalım :(

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek
    harbi ya benm hat turkcell geçen sol üst köşede telefonun 3g yazdı aman allahım neler oluyo dedim sora kendine geldi anlamadım bişi ama :D

    Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2007
    Erkek
    yakında hepsi geçcek ama ihalesi bile bisürü para bu para bize gircek :-))

    Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
Toplam Hit: 2033 Toplam Mesaj: 5