Avea Hattıma Kontörler Nerden Gelmiiş Olabilir
-
çalışıyordum akşam arkadaş bana 50 kontör at dedi parasını vercem dedi mş hizmetlerini aradım 66 kontör var dedi.
benim işi m vardı arkadaş tuvalette göndermiş benden kendisine. 5 tane msj gelmiş okudum hiçbişey anlamadım hepsi birbirine benziyordu.
mş hizmetlerini aradım 266 kontör + 3 kontör hediye kontörünüz var diyor şaşırdım bende zaten 66 kontör v ardı 50 çık 16 kontör kalması lazım .
266+ 3:269 inanasım gelmiyor ama mş hizmetlerini 3 kez aradım aynı şeyi söylüyor bu ay 150 kontör almıştım sadece. 29 kontöre 500 sms beleş yaptım.
şimdide 597 sms hakkınız var diyor beleş. bu işin aslı nedir ? çevreyi (arkdaşlarıvs vs) arayıp bitirmeyi düşünüyorum hiç belli olmaz
-
We ata's : Üzüm eating, bağını sormaing
-
ingilizceye baq yhaa (: dur biraz ben yazim :D
our fathers said: Eat grape, don't ask its bond (:(:
-
sanane aq :D
-
abi mobil öğrencimi paket belki bizim hattada gelir ehuu ehuuu
-
poker bunu yazdı:
-----------------------------
abi mobil öğrencimi paket belki bizim hattada gelir ehuu ehuuu
-----------------------------mobil öğrenci. şu telefon elime geçti geceli konuşma sürem 1 saati geçmemiştir. bitirmeyi düşünüyorum geyik yapıp. uzaktaki akrabaları arıyım :) ama sorun bu değil 250 kontör nerden geldi bana 250+16 : 266 ediyor. kimden geldi bu önemli
edit: 39 kontöre 500 sms yapmıştım
-
kardeş bu gelen kontörler seni bu kadar rahatsız ettiyse "5556721219 250" 9235 e gönderirsin gelen mesajada "evet" yazarsın olur biter :P
-
kartla falan online yuklemeyle yanlıslıkla senin numarana gonderilmiş olabilir 250 kontur..
-
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------
We ata's : Üzüm eating, bağını sormaing
-----------------------------:)) üzümünü ye bağını sorma :)
-
dostlar yeri gelmişken sorayım bu avea mobil öğrencide şu 5000 sms olayı nasıl oluyor? bide şey duydum diyelim 30 sn de
konşsan 3 dk da konşsan 10 dk da konşsan 2 kontör gidiyor dediler bu doğrumu yani kıssadan hisse telsimden iyi bi
hatmı ekonomiklik açısınıdan??? saygılar