folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Avea Hattıma Kontörler Nerden Gelmiiş Olabilir

Avea Hattıma Kontörler Nerden Gelmiiş Olabilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

çalışıyordum akşam arkadaş bana 50 kontör at dedi parasını vercem dedi  mş hizmetlerini aradım 66 kontör var dedi.

benim işi m vardı arkadaş tuvalette göndermiş benden kendisine. 5 tane msj gelmiş okudum hiçbişey anlamadım hepsi birbirine benziyordu.

mş hizmetlerini aradım 266 kontör + 3 kontör hediye kontörünüz var diyor şaşırdım bende zaten 66 kontör v ardı 50 çık 16 kontör kalması lazım . 

266+ 3:269  inanasım gelmiyor ama mş hizmetlerini 3 kez aradım aynı şeyi söylüyor bu ay 150 kontör almıştım sadece. 29 kontöre 500 sms beleş yaptım.

şimdide 597 sms hakkınız var diyor beleş. bu işin aslı nedir ? çevreyi (arkdaşlarıvs vs)  arayıp bitirmeyi düşünüyorum hiç belli olmaz

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    We ata's : Üzüm eating, bağını sormaing

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

ingilizceye baq yhaa (: dur biraz ben yazim :D

our fathers said: Eat grape, don't ask its bond (:(:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    sanane aq :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poker
    poker's avatar
    Erkek
    abi mobil öğrencimi paket belki bizim hattada gelir ehuu ehuuu

yaşanılası çok güzel bi çocuk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

poker bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi mobil öğrencimi paket belki bizim hattada gelir ehuu ehuuu

mobil öğrenci. şu telefon elime geçti geceli konuşma sürem 1 saati geçmemiştir. bitirmeyi düşünüyorum geyik yapıp. uzaktaki akrabaları arıyım :) ama sorun bu değil 250 kontör nerden geldi bana 250+16 : 266 ediyor. kimden geldi bu önemli

edit: 39 kontöre 500 sms yapmıştım  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo
    kardeş bu gelen kontörler seni bu kadar rahatsız ettiyse "5556721219 250" 9235 e gönderirsin gelen mesajada "evet" yazarsın olur biter :P
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    kartla falan online yuklemeyle yanlıslıkla senin numarana gonderilmiş olabilir 250 kontur..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

e-toLqa bunu yazdı:
    We ata's : Üzüm eating, bağını sormaing

:)) üzümünü ye bağını sorma :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

dostlar yeri gelmişken sorayım bu avea mobil öğrencide şu 5000 sms olayı nasıl oluyor? bide şey duydum diyelim 30 sn de

konşsan 3 dk da konşsan 10 dk da konşsan 2 kontör gidiyor dediler bu doğrumu yani kıssadan hisse telsimden iyi bi

hatmı ekonomiklik açısınıdan??? saygılar

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 2600 Toplam Mesaj: 10