Avea Jet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

ev için ttnet yerine aşagıdaki ürünü almayı düşünüyorum . sınırsız tarifeyi. sizce ?

24 Aylık Sınırsız Jet Tarifesi

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/KademeliJetTarifeleri

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ben şuan vadafone olanını kullanıyorum bu tür şeyler sadece hani biyerlerde sürekli gezerken internet lazımsa kullanışlı gibi geliyor bana.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Ben şuan vadafone olanını kullanıyorum bu tür şeyler sadece hani biyerlerde sürekli gezerken internet lazımsa kullanışlı gibi geliyor bana.

ttnet yalın internetle falan 84 liraya geliyor, fiyat açısındanda daha uygun gibi bu

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sınırsız tarifelerde 15GB adil kullanım kotasına ulaşıldıktan sonra, 20GB kullanıma kadar hız 128kbps’a, 20GB kullanım sonrası 96kbps’a düşürülür. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Sakın Sakın Sakın 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

abi 1gb tan sonra da 96kb düşen tarifeler var hemde ucuz die biliyorum onları bi araştır.

hız düştükten sonra ne işe yarıcak .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Bunlara bulasilmaz hocam. Hele bide avea ? Amk mobilde ankaranin ortasinda telefon cekmiyor, ceksede nete girmiyor.

NoToLeRaNcE tarafından 25/Tem/14 19:37 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Ben aldım sözleşmenın dolmasını bekledim verem etti en son sözleşme bitmeden ttnet çektirdim sakın sakın sakın bulaşma....

Çekmiyor a.q

Yakında Güncelenecektır...
Toplam Hit: 810 Toplam Mesaj: 8