folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Avea Jet Modemin Yazılımı(Driverı) Sorunu

Avea Jet Modemin Yazılımı(Driverı) Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

YAKINMA: Bu ağzını kırdımın şirketi niye düzgün yazdırmaz driverını ve ya neden iyi coder işe almaz anlamıyorum... Yok böle bir şey yaa. Bilgisayarı açıyorum resmen 5 dk bekliyorum internete bağlanabilmek için... Turkcellin arayüzü muhteşem hiç kasmıyo ve bekletmiyo ve ya mal mal buglar vermiyo sene olmuş 2013 avea hala mal...

SORUN: Sormak istediğim soru şu; Ben bu lanet arayüzü kullanmadan kasmayacak bir tane driver bulmak/kullanmak istiyorum ve bu driverın ayarlarını nasıl yapmalıyım(tabi bu driver bana 3gyi kullanmama da izin verecek)?

KAPANIŞ: ( :p )Yardım edecek arkadaşlara ve konuyu okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Hacı o aleti yerinden çıkarmadan tutarsan o yazılımı kullanmadan windowsun kendi arayüzüyle internete bağlanabiliyorsun beklemeden ve tekrar yüklemeden.

Bende birkaç tane modem vardı en eski aldığımın yazılımı daha az bekletiyordu, son aldıklarım senin de dediğin gibi bekle bekle çıldırtıyordu.

Eskisinin yazılımını yüklüyordum daha sağlıklı çalışıyordu.

Benim bilebildiklerim bu kadar işine yararsa.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    modemin mf190 sanırım. turkcell sitesine modem modeline uygun yazılımı indir oda çalışır. yada zte kendi dashboardı var oda olur.

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam kullandığın 3g modemin marka model'i nedir?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

zte mf190. turkcell den indirdim driverı ancak çalışmadı :( 

ride or die..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Modem zte mf190. Ben bu modemi türkcellin driverında kullanamıyorum, kullanmam için modemi kırmam gerekir mi? Ve ya hiç kırma gerektirmeyen driver var mı?

ride or die..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

illa unlock yapman lazım ondan sonra dediklerini yaparsın

vebde bu ısı yapan programlar yanında bonus olarak trojan da verıyor

yaparsın oda ayrı mevzu

en guzelı avea dan yardım alman

http://www.avea.com.tr/web/Destek/Mobil_Internet_3G/Bilgisayarimdan/ModemKilitKodumuNasilSorgulayabilirim

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacı (kady) çok sağolasın +rep . Senin sayende ztenin kendi yazılımını indirebildim, aveanın mal driverından çok daha hızlı.

Hacılar aveanın mal driverı yerine ztenin avea için olan driverını indirin tüm özellikler aveayla aynı, tek farkı çok daha hızlı (aşırı :) ) .

Avea jet için driver: http://www.avea.com.tr/web/Destek/Mobil_Internet_3G/Bilgisayarimdan/AveaBaglantiYoneticisinineredenindirebilirim

Turkcell VINN için driver: http://www.turkcell.com/bireysel/yardim/Sayfalar/ServisYazilimlari/Servis-Yazilimlari.aspx

Hacılar bu yazılımları kurmanızı şiddetle öneririm. Turkcelle çok gerek yok ama mal avea için şart mutlaka üreticinin kendi yazılımını indirin.

*rahatladım bee :)

EDİT: Hızlı olan yazılımdır/driverdır. İnternet hızını bilemem.

banneduser tarafından 20/May/13 19:30 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
Toplam Hit: 4695 Toplam Mesaj: 8