Avea Kartalcell 5Gb 19Tl Ama Su Gibi Akıyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meander
    meander's avatar
    Erkek

arkadaşlar taraftarcell jet kullanan bilen varmı? 1 hafta önce kanyanyaya katıldım 5 ciga 19 dedi en uygunu o geldi ama su gibi akıyo iki günde sadce en fazla 2 veya 3dosya oda 5mb tı geçmeyen bi kaç program indirdim 1buçuk cigayı geçmiş kullanım, hiç bi bokta indirmedik 2 gün sonra kota doldu da der bu lavuklar 

imza meander
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sonunda cell varsa kaçacan hoca

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meander
    meander's avatar
    Erkek

doru diyo dj ttnet denen ipneler sabit tel bağlamak istedi eğer istemezseniz 6 ciga ilk 3 ay 33 daha sonra 42 dedi aq illa sokacaklar telefonun sabit ücretini adamlar hizmet getiriyo nede olsa

imza meander
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynen benim 1 hafta olmasına 2 gun var 1.5 gb oldu tarayıcı özellıklerınden resimleri yükle seçenğini kaldır ve geçmişi silme çok faydasını görürsün

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meander
    meander's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:
    -----------------------------

aynen benim 1 hafta olmasına 2 gun var 1.5 gb oldu tarayıcı özellıklerınden resimleri yükle seçenğini kaldır ve geçmişi silme çok faydasını görürsün

-----------------------------

eyvallah hacım sağol

imza meander
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

kotalı internet varsa öncelikle pc deki bütün programların güncellemelerini kapatıcan  özellikle windows kini herkez bunu unutuyo sadece msn girdim nie kotam aşılmış die yakınıyo :)

onekine?
Toplam Hit: 3017 Toplam Mesaj: 6