Avea Mobil Öğrenci 5000 Sms Paketi Bitiyormu
-
arkadaşlar bilgisi olan warmı bu konuda acaba?
-
10 dk 2 kntr devam etsinde :D gerisi pek mööm deel
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
hocam gir sitesinden bak, herşeyde burda sorulmazki alla alla
siteden baktım bulamadım yaw:S -
DeFactorx bunu yazdı:
pesimist_98 bunu yazdı:
DeFactorx bunu yazdı:
hocam gir sitesinden bak, herşeyde burda sorulmazki alla alla
siteden baktım bulamadım yaw:S
hocam sitede bile yazmıyosa,burdaki bi $ahıs bunu nasıl bilebilir hiç dü$ündün mü?
ya üstad bi aralar şu tarih de bitiyor die msj gelmişti onu belki hatırlayanlar wardır die düşünmüştüm -
sanırım 2 3 hafta önce haberlerde görmüştüm ama tam hatırlamıyorum nisan sonunda bitecek diye hatırlıyorm da inş. bitmes yaw
çok faydalandık çokda ii hani (: bitmessede iyi olar..
-
ulan Sırf 10 dk 2 kontör ve 5000 sms peketi var diye 2 hat aldım kız arkadasım ve bana şimdi bitiyormu a.k
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------sanırım 2 3 hafta önce haberlerde görmüştüm ama tam hatırlamıyorum nisan sonunda bitecek diye hatırlıyorm da inş. bitmes yaw
de factorx hocam işte bende böyle bişiy biliyordum kesinlikle bitiyormu die sorma gereği duydum yani -
ben avea bayiine sormuştm öyle birşey söz konusu degil dediler bana...
-
pesimist_98 bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------sanırım 2 3 hafta önce haberlerde görmüştüm ama tam hatırlamıyorum nisan sonunda bitecek diye hatırlıyorm da inş. bitmes yaw
de factorx hocam işte bende böyle bişiy biliyordum kesinlikle bitiyormu die sorma gereği duydum yani
-----------------------------kesinlikle bitme olasılığı olmaz bence sadece bi süreliğine kaldırırlar daha sonra yine aynı kampanya yapılır vodafone da olduğu gibi..
çünkü bu kampanya sayesinde avea toplayamayacağı kadar kullanıcı topladı çokda fazla tuttu kampanya bence tekrarlarlar kampanyayı..
ama ben tekrarlamalarından yana değilim bence bu kampanya sürekli olmalı xD xD
-
normalde yılbaşında bitiyodu sonra nisana kadar uzattılardı arkadaşta ordan hatırlıyor olabilir 30 Nisanda belli olur şimdi bi de yeni kampanya yapmış 250 kontör yükleyince 500 dk konuşma veriyo
-
Game_Over bunu yazdı:
normalde yılbaşında bitiyodu sonra nisana kadar uzattılardı arkadaşta ordan hatırlıyor olabilir 30 Nisanda belli olur şimdi bi de yeni kampanya yapmış 250 kontör yükleyince 500 dk konuşma veriyo
-----------------------------o güsel değilmiş yaa 4ever 10 dk'sı 2 kntr ve 500&5000 sms! xD