Avea Otomatik 500 Sms Aktif Ettirmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Beyler daha önceden 500 sms heryöne yaptıydım neyse bugün bitmiş 1 ay süresi 8 tl falan kontör vardı otomatik kendisi sms yapmış 0.34 kuruş diyor deli oldum 500 ü arayıp sövecektim ona bile yetecek kontör yok diyor bunu düzeltemezmiyiz yoksa mutfağa kadar gidip bi bardak su mu iç dersiniz vodafone ye geçecem en sonunda

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

www.sikayetvar.com

yada

http://twitter.com/#!/AveaDestek

buralardan ulaş yarın seni arar derdini dinler çözüm şeyederler

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Bittiği zaman msj gelmiş olması lazım iptal etmessen otomatik yenilenir . 500 ü arayıp geri yüklenmesi talebinde bulunabilirsin fakat çıkan elemanın insiyatifine kalmış artık :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

şimdi aradım 444 ü sabit hattan dedim böyle böyle mağdur durumdayım dedi sizin iptal ettirmeniz gerekirdi 30 gün içinde kendini yeniler yapacak bişey yok iyi dedim ben vodafoneye geçiyom birazda ingilizler kazansın delirecem aq 8 tl sinde değilim bana sormadan güncelleştirmişler daha önceden böyle bişey olmadığınada eminim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

sms geliyo bitiyo paketiniz otomatik güncellenecek istemiyosanız iptal yazıp 3900 a gönderin diye.senin gözünden kaçmıştır o

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi aradım 444 ü sabit hattan dedim böyle böyle mağdur durumdayım dedi sizin iptal ettirmeniz gerekirdi 30 gün içinde kendini yeniler yapacak bişey yok iyi dedim ben vodafoneye geçiyom birazda ingilizler kazansın delirecem aq 8 tl sinde değilim bana sormadan güncelleştirmişler daha önceden böyle bişey olmadığınada eminim

-----------------------------

Vodafone'da da aynı olay var eğer sırf bu yüzden vodafone'a geçeceksen hocam...

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
Toplam Hit: 964 Toplam Mesaj: 6