Avea Otomatik 500 Sms Aktif Ettirmiş
-
Beyler daha önceden 500 sms heryöne yaptıydım neyse bugün bitmiş 1 ay süresi 8 tl falan kontör vardı otomatik kendisi sms yapmış 0.34 kuruş diyor deli oldum 500 ü arayıp sövecektim ona bile yetecek kontör yok diyor bunu düzeltemezmiyiz yoksa mutfağa kadar gidip bi bardak su mu iç dersiniz vodafone ye geçecem en sonunda
-
www.sikayetvar.com
yada
http://twitter.com/#!/AveaDestek
buralardan ulaş yarın seni arar derdini dinler çözüm şeyederler
-
Bittiği zaman msj gelmiş olması lazım iptal etmessen otomatik yenilenir . 500 ü arayıp geri yüklenmesi talebinde bulunabilirsin fakat çıkan elemanın insiyatifine kalmış artık :)
-
şimdi aradım 444 ü sabit hattan dedim böyle böyle mağdur durumdayım dedi sizin iptal ettirmeniz gerekirdi 30 gün içinde kendini yeniler yapacak bişey yok iyi dedim ben vodafoneye geçiyom birazda ingilizler kazansın delirecem aq 8 tl sinde değilim bana sormadan güncelleştirmişler daha önceden böyle bişey olmadığınada eminim
-
sms geliyo bitiyo paketiniz otomatik güncellenecek istemiyosanız iptal yazıp 3900 a gönderin diye.senin gözünden kaçmıştır o
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi aradım 444 ü sabit hattan dedim böyle böyle mağdur durumdayım dedi sizin iptal ettirmeniz gerekirdi 30 gün içinde kendini yeniler yapacak bişey yok iyi dedim ben vodafoneye geçiyom birazda ingilizler kazansın delirecem aq 8 tl sinde değilim bana sormadan güncelleştirmişler daha önceden böyle bişey olmadığınada eminim
-----------------------------Vodafone'da da aynı olay var eğer sırf bu yüzden vodafone'a geçeceksen hocam...