Avea Puk Kodu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sibyl
    sibyl's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2009
    Dişi

    Avea hatlı telefonumun kodunu yanlış girdik kilitlendi, şimdi sürekli puk kodu isteyip duruyor. Araştırdım avea sadece müşteri hizmetlerine ulaşınca bu konuda destek veriyormuş. Onu da yaptım aradım yani ve bir yıl kadar önce kendi adıma diye aldığım hattın hiç tanımadığım, hiç bilmediğim, adının baş harflerinin A. K. olduğunu öğrenebildiğim birisinin üstüne kayıtlı olduğunu öğrendim. Sevgili avea müşteri hizmetleri eğer beni tanıyorlarsa gidip satın aldığım yerden durumu düzeltmemi söylediler. Ben sıradan bir müşteriyim nereden tanısınlar diye düşünmeme rağmen bir umut hattı aldığım bayii ye gittim onların da taşındığını öğrendim. Diyeceksiniz ki nereye taşınmışsa oraya git derdini anlat, onu da denedim. Tarif edilen yerlerde bulamadım. 20 senedir yaşadığım şu memlekette salak gibi sağa sola bakınmaktan gına geldi.

    Şimdi ben avea müşteri hizmetlerine ne desem ne anlatsam boşa gidiyor. Hatta, sanki birilerinin hattını çalmışım da gizlice puk kodunu kırıp kullanacakmışım ya da gizli bir  devlet sırrını ortaya çıkarmaya çalışır gibi muamele görüyorum. Telefona yeni kontür yükledim, bir de bir sürü bedava dakikam vardı ve kızımla iletişime geçebildiğim tek hattım da o. Ya sabır deyip yeni bir hat almak var ama avea sinirlerimi bozdu almam artık. Turkcel ya da telsim alacak olursam da iki hat almak zorunda kalıyorum, kontürlerim de güme gidiyor. Avea dan zengin olmadığım için de kontürlerimden ve dakikalarımdan vazgeçmiyorum. Ben kafayı yemeden önce bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevineceğim.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2007
    Erkek

    https://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=showPUK⟨=tr&pagemenu=bilgi.pukbilgisi

    avea online işlemlerden puk kodu görebiliyosun fakat telefonunuza şifre isteyeceksiniz üyelik için.. bunun dışında bloke olduğunda buradaki puk kodu değişiyomu bilmem..

    edit: hocam kafam bi milyon puk bilgisini alırsın böyle fakat o isim karışıklığı sanırım senin için önemli olan o konuda allah biliyo ben bişey bilmem :| (çok bildiğinden bi sormak gerek) ..


    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sibyl
    sibyl's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2009
    Dişi
    Üyelik için belirlenecek şifreyi cep telefonuna gönderiyor sanırım. Numara kayıtlı diyor ve numaramla mesaj yollayıp şifremi almam gerektiğini yazıyor. Ben telefonu açamıyorum ki mesaj yollayayım ya da bana yollanacak mesajı görüp onunla işlem yapayım.
Toplam Hit: 3746 Toplam Mesaj: 3