Avea Sim Kart Kayıtlı Degil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    merveli
    merveli's avatar
    Dişi

avea 2 tane kontorlu hat aldım 3 gun oldu hala acılmadı sim kart kayıtlı degıl yazısı cıkıyor

aldıgım bayı acık gozukuoyr avea musterı hızmetlerı acık desede acık degıl denemedıgım tleefon kalmadı ama olmuyor

hem acık olsa hattım neden telefonumu aradıgımda bu numara kulnılmammaktadır desınkı

basına boel bır olaygelen vrsa vrya bılgısı olan cvplars sevınırm

sıkayet edıecm olmazsa

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    turkcell de falan sanırım kontor bakiyesini öğrenmek için bi numara var onu arıyosun ondan sonra açılıyodu belki bundada böyle bişey vardır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    başka bi telefonda dene yine olmazsa bekleyecen mecburen aynısı benmde basıma gelmişti bekledim düzeldi...

Orman Mühendisi //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Ama bak telefon numarasini ariyorum diyor,aradiginiz numara kullanilmamaktadir diyor..

Yani hat aktif degil,acilmamis daha..Bence musteri hizmetleri ile irtibat kur..Yoksa da iptal edicem dersin..Aldigin bayiyi de sikayet edersin..

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    merveli
    merveli's avatar
    Dişi
    hala acılmıs degil :(:(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

git baaisine lan hırtapozlar de hala açılmadı alın sizde bakın de hattını tak tlf na.eger işde şöyle böyle derlerse deki tamam peki bayii numaranızı verin de bayi numarasını al avea merkezi ara de burdakilerden şikayetciyim de :D salla bişeyler :))

bune lan hep de :D

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutay
    tutay's avatar
    Erkek
    bende de olduydu ben birisini arayıp biraz beklettikten sonra açıldı mesajları gelmeye başlamıştı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    merveli bunu yazdı:
    -----------------------------
    hala acılmıs degil :(:(
    -----------------------------
    9333'ü arayabiliyormusun ? normalde hemen açılması gerekli ama ilginç :S hattı aldığın yere git, durumu anlat açık falan derlerse buyrun numara bu arayın de yeni hat versinler :S

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 3676 Toplam Mesaj: 8