Avea Sim Kart Kayıtlı Degil
-
avea 2 tane kontorlu hat aldım 3 gun oldu hala acılmadı sim kart kayıtlı degıl yazısı cıkıyor
aldıgım bayı acık gozukuoyr avea musterı hızmetlerı acık desede acık degıl denemedıgım tleefon kalmadı ama olmuyor
hem acık olsa hattım neden telefonumu aradıgımda bu numara kulnılmammaktadır desınkı
basına boel bır olaygelen vrsa vrya bılgısı olan cvplars sevınırm
sıkayet edıecm olmazsa
-
turkcell de falan sanırım kontor bakiyesini öğrenmek için bi numara var onu arıyosun ondan sonra açılıyodu belki bundada böyle bişey vardır
-
başka bi telefonda dene yine olmazsa bekleyecen mecburen aynısı benmde basıma gelmişti bekledim düzeldi...
-
Ama bak telefon numarasini ariyorum diyor,aradiginiz numara kullanilmamaktadir diyor..
Yani hat aktif degil,acilmamis daha..Bence musteri hizmetleri ile irtibat kur..Yoksa da iptal edicem dersin..Aldigin bayiyi de sikayet edersin..
-
hala acılmıs degil :(:(
-
git baaisine lan hırtapozlar de hala açılmadı alın sizde bakın de hattını tak tlf na.eger işde şöyle böyle derlerse deki tamam peki bayii numaranızı verin de bayi numarasını al avea merkezi ara de burdakilerden şikayetciyim de :D salla bişeyler :))
bune lan hep de :D
-
bende de olduydu ben birisini arayıp biraz beklettikten sonra açıldı mesajları gelmeye başlamıştı
-
merveli bunu yazdı:
-----------------------------
hala acılmıs degil :(:(
-----------------------------
9333'ü arayabiliyormusun ? normalde hemen açılması gerekli ama ilginç :S hattı aldığın yere git, durumu anlat açık falan derlerse buyrun numara bu arayın de yeni hat versinler :S