Avea SMS Paketi Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Merhabalar.

Bu (15 eylül) sabah aveadan mesaj geldi. 30 günün doldugunu ve tarifelerin biteceği hakkında.

Bakiyemde de 19 TL var işte sorun değil normalde 3000 SMS Paketi yapıyordum otomatik olarak da kendi yapıyordu.

Saat 12'yi geçti işte normal kız arkadaşıma mesaj attım bi baktım bakiyeden yedi. 

Sonra sms paketi talebinde bulunduğumda da "Degerli müşterimiz, Heryone SMS Paketine kaydiniz bulunmaktadır. Tesekkür ederiz." diyor. Paket kaydı yapmıyor pezevenkler. Üstüne bi de genç tarifesinde oldum diye 8 liralık 100 MB interneti 4 liraya kayıt yaptırdı işte zart zurt derken bende kaldı 10 liralık bakiye.

Nasıl düzeltebilirim bir bilgisi olan var mı? O mesajda ne demek istiyor "tamam yapcaz bekle" felan mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arasana aveayı burayla ne uğraşıyorsun

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ota boka sorunsal deme sorunsali

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

bu saatte üşendim aramaya açıkçası bilen varsa sorayım dedim.

ek olarak ota boka yorum atmayın bilen var mı diye soruyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Hocum olay nedir bilemiyorum ama benim avea'da kullandığım şeyi söyliyeyim istedim sana.

Her ay 30 lira yüklüyorum, S.E.C. Konus Her Yone 500DK + S.E.C. Baglan 1 GB yapıyorum ekstra 5000 SMS her yone geliyor.

30 gün boyunca ne konuşmayı, ne int paketini ne SMS'i bitiremiyorum. Diycem oku aklına yatarsa bi de "bana bunlar çok gelir" demezsen öneririm.

hay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Abi ben defalarca çektim o problemi, twitter dan ulaşıyordum beni arıyordular derdimi anlatıp iade ve paket aktivasyonu rica ediyordum bazen yanlışlıkla bedavaya sms paketi bile verdikleri oluyordu.

Şöyle ki;

Sms pakedin gece 23:59'u geçti miydi iptal olur, kontörden yemeye başlar. Ancak aveanın sistemleri (cronjobs gibi bir şey herhalde) tekrar paket aktivasyon ücretini eğer aboneysen yani aktifse her ay yenileme, aşağı yukarı 30 dakika kadar sonra yapar. Yani bittiği gece uyuyorsan 24.00 da sms paketin iptal olur, 00.30 gibi tekrar yenilenir. Ama uyanık ve mesajlaşıyorsan o arada sistemdeki gecikmeden dolayı kontörden düşer, otomatik yenilemeye çalıştığında da hala kontörün varsa yeniler.

Aynı şekilde, saat 24.00 da durumu fark edip hadi yenilesin, paketim gelsin diye 3bin yazıp 5555'e ( mesaj ve numarayı salladım da paket alma mesajı işte ) SMS atsan bile zaten abonesiniz deyip geri çevirir..

Yani durumu aveaya anlatıyorsun, paketimin günü doldu kontörüm olmasına rağmen yenilemedi ve hattaki kontörümden düştü o aralıkta smsler. O sms ücretlerinin iadesini ve paket yenilenmesini talep ediyorum diyorsun.

Benim twitterdan ulaşma sebebim ise, numaramı bırakıyorum durumu özetliyorum ( sms paketi otomatik aktif olmadı diye ) onlar direk ilgili birimden arıyorlar.

Kendin aradığında menüden menüye birimden birime aktarılıyorsun, bir de arama başı dakika limiti olmadan 1 lira mı neydi ücret, şimdi ne kadar bilmiyorum. Twitterdan ücretsiz :)

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

süper3lü tarifeyi tavsiye ederim

1gb+500(heryöne)+5000 sms 28Tl

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
Toplam Hit: 1101 Toplam Mesaj: 7