Avea Sorunsalı
-
evet arkadaşlar geçen hafta yaşadığım rezilliği anlatacağım.tam olarak geçen cumartesi ayın 24 ydü turkcellden aveaya geçmek için başvuruda bulundum.Adam 2 3 uyarıda bulundu biride 4 ila 6 i günü içersinde gelir dedi.Bende tamam diyip cıktım cumaya kadar bekledim ve avea müşteri hizmetlerini aradım.Telefona cıkan kişi numaramı falan istedi sonrasında ne kadar süre sonra açılır dedim 1 gün 18 saat kalmış evrakları bekliyoruz dedi tamam diyip kapattım.Sonrasında cumartesi tekrar aradım hat pazar günü ihtiyacım oldugu için yine ilk başta ne kadar süre kaldı dedim adam bana dediki 1 gün 15 saat dedim kardeşim dalga mı geçiyosunuz dün 1 gün 18 saat dendi 1 günü 3 saat olarak mı algılıyorsunuz dedim sistemde bir aksaklık oldu ve hala da bekliyorum nedir bu başına gelen var mıdır.
-
ben vodafonde dan geçerken 8 gün açılmadı rezil olmuştum.
meğer faturasız sim kartı faturalı olarak sisteme girmişler kısır döngü dedikleri mevzu oluşmuş.
tam 8 gün hattım tamamen kapalı kaldı ne eskiyi neen yeniyi kullanabiliyordum :D
her gittğimde isyan çıkartıyordum el ayakları titriyordu 8 gün olmuş mk.
ama en son bir araçla bana sim kart getirip bizzat kendileri denediler saatlerce görüşme yatılar hattan ilginç cihazla test yaptılar.
sonra 3 gün üst üste sorun varmı diye aradılar test mesajları gönderdiler.
tam bir maceraydı yani ama çimdi çok memnunum hiç sorunum yok :D
hayat değişir aveayla :D
-
pampa genel müd. ara söyle etkisi oluyor
-
adamı kanser ederler ya aradım şimdi 22 saat dediler ya :D
dedim yarın iş günü başlıyor bugün açamaz mısınız bizimle alakası yok bilmem ne bişi ilgileniyomuş bla bla falan 1 gün 24 saattir falan diyo bide ders veriyo aveacığım :D