Avea Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

evet arkadaşlar geçen hafta yaşadığım rezilliği anlatacağım.tam olarak geçen cumartesi ayın 24 ydü turkcellden aveaya geçmek için başvuruda bulundum.Adam 2 3 uyarıda bulundu biride 4 ila 6 i günü içersinde gelir dedi.Bende tamam diyip cıktım cumaya kadar bekledim ve avea müşteri hizmetlerini aradım.Telefona cıkan kişi numaramı falan istedi sonrasında ne kadar süre sonra açılır dedim 1 gün 18 saat kalmış evrakları bekliyoruz dedi tamam diyip kapattım.Sonrasında cumartesi tekrar aradım hat pazar günü ihtiyacım oldugu için yine ilk başta ne kadar süre kaldı dedim adam bana dediki 1 gün 15 saat dedim kardeşim dalga mı geçiyosunuz dün 1 gün 18 saat dendi 1 günü 3 saat olarak mı algılıyorsunuz dedim sistemde bir aksaklık oldu ve hala da bekliyorum nedir bu başına gelen var mıdır.

Profesyonel Öküz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ben vodafonde dan geçerken 8 gün açılmadı rezil olmuştum.

meğer faturasız sim kartı faturalı olarak sisteme girmişler kısır döngü dedikleri mevzu oluşmuş.

tam 8 gün hattım tamamen kapalı kaldı ne eskiyi neen yeniyi kullanabiliyordum :D

her gittğimde isyan çıkartıyordum el ayakları titriyordu 8 gün olmuş mk. 

ama en son bir araçla bana sim kart getirip bizzat kendileri denediler saatlerce görüşme yatılar hattan ilginç cihazla test yaptılar.

sonra 3 gün üst üste sorun varmı diye aradılar test mesajları gönderdiler.

tam bir maceraydı yani ama çimdi çok memnunum hiç sorunum yok :D

hayat değişir aveayla :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

pampa genel müd. ara söyle etkisi oluyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

adamı kanser ederler ya aradım şimdi 22 saat dediler ya :D
    dedim yarın iş günü başlıyor bugün açamaz mısınız bizimle alakası yok bilmem ne bişi ilgileniyomuş bla bla falan 1 gün 24 saattir falan diyo bide ders veriyo aveacığım :D

Profesyonel Öküz
Toplam Hit: 504 Toplam Mesaj: 4