Avea Spam Sms?
-
s.a arkadaşlar avea hattı kullanan arkadaşlara bi sorum olacak..bu smslerlerden sizlere de geliyordur illaki şu pakete üye ol, şu müzik burada ilk sen dinlemek için tıkla vs vs ..
bi ara telsimde cem uzan ın mesajlarını almak durumundaydık.. şimdi ise reklamlar.. günde en az 3-5 tane geliyor bu tür reklamlar..
bunları engellemenin bir yolu var mı bildiğiniz yoksa müşteri hizmetlerini arayarak olayı halledebilen var mı??
-
Hocam Her GSM Şirketi Aynı Bende Türkcell Kullanıyorum Banada Gelio Ama Hiç Bi Şikayetimde Yok:S
-
Arayıp iptal ettir yapmam derse selamımı süle hemen hal ederler :)
-
http://www.avea.com.tr/
dan online işlem bölümünü karıştır bulursun oradan kapatabiliyorsun
-
ya iyice suyunu çıkardılar kardeşim gecenin bi yarısı "100 kontor yükleyi 200 dakika kazanın" "50 kontoru hala yüklemedinizmi bak acele et" internet paketi aboneliğinizin tadını çıkarmak için avea bi dünya dan içerik satın alın " hadi ara ara geliyodu bi şey değil de günde 5-6 kez gelmesi biraz abartılı oluyor..
acaba telf. alan bilgisi fln var msj ayarlarında onlarla bi bağlantısı mı var dedim ama yok herhalde..
-
geçen sabah 6-7 gibi attı avea binbir küfürle uyandırdı çınlatıyorum baya kulaklarını aveanın bu msjlardan dolayı
-
hacı ben bir yıldır avea kullanıyorum.bana hiç reklam gelmedi.
-