Avea Veya Vodafone Çalışanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocalar kolay gelsin herkese. Ben hattımı avea, eğer o olmaz ise vodafone taşımayı düşünüyorum. Turkcell bu fiyatlarla sokuyo kazığı bize. Neyse olay şu benim hat bi büyüğümün üstündeydi. Şimdi kendi üzerime aldım hattı 1 ay oldu olmadı. Şimdi hat değiştirmeye kalktığımda adamlar 1 yıl beklemen lazım diyorlar. Bu işin bi oluru yok mudur ? Yeni hat almak istemiyorum. Numaramı seviyorum. Ama hattımı taşıtmam lazım. Bi yardım edin bilgi verin

Yönetim:konuları doğru yerlere açalım.

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Malesef yok hocam bende bu lanet turkcellden kurtulmak ıcın vodafon'a geçicektim başvurumu yaptım

2 gün sonra red mesajı geldi türkcelle gittim sordum beklemen lazım dediler 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Doğru demişler bende beklemeye dayanamadım hattı kırıp attım sıfır hat aldım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

öyle hattınız varsa kırmayın abi verin bana :D değerlendiririz..

hocam anladığıma göre o taahhütlü filandır 12 ay çıkamazsın böyle buktan işte bu iletişim sektörü de

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

1 yıl çok fazla şimdi değiştirmeye karar verdim. Dayanılmaz o kadar. Hayır numaramı sevmesem hiç s*klemeden kırıp atardım. (****4222*2 şeklinde :D ) Uzun süredirde bu numarayı kullanıyorum. 4 5 yıldır falan. O zaman söyle sorayım avea çalışanı falan var mı azıcık güzel bi numara ayarlayabilecek :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

mesaj attım .. can a ulas yardımcı olur sana.

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    UmuT38 bunu yazdı

mesaj attım .. can a ulas yardımcı olur sana.

eyvallah abi sağol. yazdım can hocama :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

hatti üzerine almadan taşısaydın keşke 35 tl hat tahsis ücreti vermediginiz için 1 yil o şebekede kalmak zorundasiniz

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı

hatti üzerine almadan taşısaydın keşke 35 tl hat tahsis ücreti vermediginiz için 1 yil o şebekede kalmak zorundasiniz

Nasıl vermedim abi hattı taşırken 40 tl aldılar. Normalde alınmıyormuş ama uygulama tekrar normale döndü artık alıyoruz dediler :/ Arayıp şikayetmi ediyim nabıyım. Yoksa bi bayiye gidip işlemlere başlatıyım mi? Belki bu ücreti verdiğim için beklememe gerek kalmaz ve red mesajı gelmez :/

Toplam Hit: 752 Toplam Mesaj: 9