Avea Veya Vodafone Çalışanı
-
Hocalar kolay gelsin herkese. Ben hattımı avea, eğer o olmaz ise vodafone taşımayı düşünüyorum. Turkcell bu fiyatlarla sokuyo kazığı bize. Neyse olay şu benim hat bi büyüğümün üstündeydi. Şimdi kendi üzerime aldım hattı 1 ay oldu olmadı. Şimdi hat değiştirmeye kalktığımda adamlar 1 yıl beklemen lazım diyorlar. Bu işin bi oluru yok mudur ? Yeni hat almak istemiyorum. Numaramı seviyorum. Ama hattımı taşıtmam lazım. Bi yardım edin bilgi verin
Yönetim:konuları doğru yerlere açalım.
-
Malesef yok hocam bende bu lanet turkcellden kurtulmak ıcın vodafon'a geçicektim başvurumu yaptım
2 gün sonra red mesajı geldi türkcelle gittim sordum beklemen lazım dediler
-
Doğru demişler bende beklemeye dayanamadım hattı kırıp attım sıfır hat aldım.
-
öyle hattınız varsa kırmayın abi verin bana :D değerlendiririz..
hocam anladığıma göre o taahhütlü filandır 12 ay çıkamazsın böyle buktan işte bu iletişim sektörü de
-
1 yıl çok fazla şimdi değiştirmeye karar verdim. Dayanılmaz o kadar. Hayır numaramı sevmesem hiç s*klemeden kırıp atardım. (****4222*2 şeklinde :D ) Uzun süredirde bu numarayı kullanıyorum. 4 5 yıldır falan. O zaman söyle sorayım avea çalışanı falan var mı azıcık güzel bi numara ayarlayabilecek :)
-
mesaj attım .. can a ulas yardımcı olur sana.
-
UmuT38 bunu yazdı
mesaj attım .. can a ulas yardımcı olur sana.
eyvallah abi sağol. yazdım can hocama :)
-
hatti üzerine almadan taşısaydın keşke 35 tl hat tahsis ücreti vermediginiz için 1 yil o şebekede kalmak zorundasiniz
-
ottomanmurat bunu yazdı
hatti üzerine almadan taşısaydın keşke 35 tl hat tahsis ücreti vermediginiz için 1 yil o şebekede kalmak zorundasiniz
Nasıl vermedim abi hattı taşırken 40 tl aldılar. Normalde alınmıyormuş ama uygulama tekrar normale döndü artık alıyoruz dediler :/ Arayıp şikayetmi ediyim nabıyım. Yoksa bi bayiye gidip işlemlere başlatıyım mi? Belki bu ücreti verdiğim için beklememe gerek kalmaz ve red mesajı gelmez :/