Aveada Çalışan Veya Çalışan Bi Yakını Olan Varmı? - Acil Ve Onemli -
-
Başlık net ve açık sebep filan sormain lütfen:) konu benim için bu kadar acil ve hassas olmasa konu açmaz kendi çevremden bulana kadar uğraşırdım ama şuan yok kimse gelmiyor aklıma. dediğim gibi varsa çalışan veya çalışan birini tanıyan bi yazıversin iletişime geçelim...
-
200hit 0 cevap yuh :W
neyse up.. ama olması lazımdı bi konuda hatırlıyorum öle bişi
-
upp. banada operatör admini lazım :D
-
valla usta benim kuzen çalışıyor ama numara kime ait vs. illegal işlerse kabul etmez.
-
iyi daa hem neden aradıgını soyleme hemde yakını calısan varsa de :) ya kotu bişeyse neden soyleyekk kardessimmmmmmm :))
Amacını de yardımcı olak ::)
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------iyi daa hem neden aradıgını soyleme hemde yakını calısan varsa de :) ya kotu bişeyse neden soyleyekk kardessimmmmmmm :))
Amacını de yardımcı olak ::)
-----------------------------sen bana ben yada yakınım çalışıo de bende sana konuyu söyleyim.. onun dışında konuyu ifşa etmenin bi manası yok dimi?
-
iSo bunu yazdı:
-----------------------------
Başlık net ve açık sebep filan sormain lütfen:) konu benim için bu kadar acil ve hassas olmasa konu açmaz kendi çevremden bulana kadar uğraşırdım ama şuan yok kimse gelmiyor aklıma. dediğim gibi varsa çalışan veya çalışan birini tanıyan bi yazıversin iletişime geçelim...
-----------------------------kardeş bir ay kadar çalıştım aveada..şuanda çalışan bi abim var konu neydi