Avea"Dan Yılbaşı Hediyesi
-
bi tanıdığımdan aveadan yılbaşı hediyesi bu mesajı 10 kişiye yolla 250 kontör hemen cebine gelsin diye bi mesaj geldi bu mesaj hakkında bilgisi olan var mı
bi de konuyu genele açıcaktım genel kilitlenmiş neden acaba?
-
250 kontur olayı geyik...
genelin kilidide acık...
Sabah bi test için yapmıştım...
-
mesajda ne yaziyor. sadece bu mesaji 10 kisiye gonderin 250 mesaj cukka diye yaziyorsa yilbasi hediyesi degil yilbasi kazigi olur.
tuzaktir dusmeyin
-
avea'dan değil o. ibnenin biri birisine yollamış. o da başkasına yollamış öyle dolanıyor ortalıkta. sakın yutayım deme böyle numaraları :)
-
açtım sordum o benle beraber 10 kişiye yollamış ona da gelmemiş zaten bi daha ki yılbaşında da biz yaparız
-
şey em hm m ben yuttum :) ama bi sikim gelmedi :S
-
sevcan diye lavuk var bana paso göndeeriyo o mesajlardan bende senin ta a.q. diyerekten geri sallıyorum :D sonra yine gönderiyo :D
-
o olay geykte dün ve bgn knt alanlar 250 knt kazanıodu ama herkes deil sdc aveadan msj gdenler.
250 knt alın 250 kntde hedie die msj gelio bazılarına onnara gidiodu. ve 250 almasına bile gerek yok..
arkdşın avea bayisi var parca knt ykledi 20 knt 250 knt şıp die yklendi :|
-
Avea yi simdi bilmem ilk ciktigi 2 yil surekli kullanmistim.en kalitelisiydi.aslinda Avea nin alyapsi teknik anlamda hala en kalitelisi.21 mart 2001 de İzmir Karsiyaka vapur iskesinde bi baktim aria filan neyse aldim baktim kontor yuklemesi cok kolay o zaman turkcell de İnternet altyapisi sifir aria da oyle super bi altyapi vardi.tek avantaji tukrcell in heryerde baz istasyonunun olmasi.tukcell 100 luk 7.5 lira ise aria 4.5 tu.konusma dakikasi cok ucuz du.benim dogum yildonumumde bi mesaj gelirdi.100 kontor dogumgunu kazandiniz vs.iste 21 martlar gelirdi.bugun aria nin 1. veya 2. kurulus yildonumu 100 kontor gonderirdi.o zamanlar oyle kiyaklarini gordum Avea nin .(Aria)
Toplam Hit: 2185 Toplam Mesaj: 9