Avea"Nın 500 Sms Kampanyası Hakkında (Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

Arkadaşlar  aveanın 39 kontre her yöne 500 sms kampanyasını biliyosunuzdur...

benim bu msjların dolmasına 1 gün kala (dün) mesaj geldi bugün son gün diye  bi baktım 100 sms im kalmış  tel listemedeki herkeze geyik olsun diye mesaj çekmeye başladım 

20 kişiye attıysam 5 inden cvp geldi. herneyse bn msjları 17 ye kadar düşürdüm sora süreniz doldu diye mesaj geldi.

bu sabah bi baktım dün msj attıklarmın hepsi cevap yazmış bakıyorum tarihlerine dün cvp atmışlar ama bana bugün ulaşıyo

bunu avea özellikle yapmış olabilirmi   şimdi onlara cevap yazmak için kontörlerimi harcamak zorundayım :(:(

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    aveadan her boku beklerim bi arada sebeke hatası dierek konusma yarıda kesiliodu her seferinde yeniden arıodun sözde 10 dakkası 2 kontor ama 10 dakka dolmadan 3 kere kesiliodu tel her aradıında 2 kayıodu sana

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

yok hacı özellkle yapmıolar alt yapıları sikten :D

bnm bdava msjlar biteli bayaa oluo nrmal knt le msjlaşıorm bu aralar dn sbh bi kalktm 4gn önce attıım msjın iletm raporu geldi:D

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

tamam guzel kardesim forumlar yardim alabilmek icindir, paylasim icindir.

ama burasi aveanin musteri hizmetleri mi bize soruyorsun. ara avea yi niye boyle olmus diye sor. kim nerden bilsin avea mesajlarinin 2 gun sonra gonderildigini ? 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

tamam guzel kardesim forumlar yardim alabilmek icindir, paylasim icindir.

ama burasi aveanin musteri hizmetleri mi bize soruyorsun. ara avea yi niye boyle olmus diye sor. kim nerden bilsin avea mesajlarinin 2 gun sonra gonderildigini ? 

-----------------------------

forumda kirlilik yaptıysa kusura bakmayın ben başkalarının başınada böle şeler geldimi diye merak ettiğim için açtım konuyu 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Avea'yı seviyorum.1 haftadır 0 kontörüm var msjlaşmama izin verio(Beleş msjlarımı kullanabiliorum normalde kontör istio benden istemio:S) arada msjlar geç gelio flnda neyse abi ucuz en azından..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 2445 Toplam Mesaj: 6