Avea"Nın 500 Sms Kampanyası Hakkında (Soru)
-
Arkadaşlar aveanın 39 kontre her yöne 500 sms kampanyasını biliyosunuzdur...
benim bu msjların dolmasına 1 gün kala (dün) mesaj geldi bugün son gün diye bi baktım 100 sms im kalmış tel listemedeki herkeze geyik olsun diye mesaj çekmeye başladım
20 kişiye attıysam 5 inden cvp geldi. herneyse bn msjları 17 ye kadar düşürdüm sora süreniz doldu diye mesaj geldi.
bu sabah bi baktım dün msj attıklarmın hepsi cevap yazmış bakıyorum tarihlerine dün cvp atmışlar ama bana bugün ulaşıyo
bunu avea özellikle yapmış olabilirmi şimdi onlara cevap yazmak için kontörlerimi harcamak zorundayım :(:(
-
aveadan her boku beklerim bi arada sebeke hatası dierek konusma yarıda kesiliodu her seferinde yeniden arıodun sözde 10 dakkası 2 kontor ama 10 dakka dolmadan 3 kere kesiliodu tel her aradıında 2 kayıodu sana
-
yok hacı özellkle yapmıolar alt yapıları sikten :D
bnm bdava msjlar biteli bayaa oluo nrmal knt le msjlaşıorm bu aralar dn sbh bi kalktm 4gn önce attıım msjın iletm raporu geldi:D
-
tamam guzel kardesim forumlar yardim alabilmek icindir, paylasim icindir.
ama burasi aveanin musteri hizmetleri mi bize soruyorsun. ara avea yi niye boyle olmus diye sor. kim nerden bilsin avea mesajlarinin 2 gun sonra gonderildigini ?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------tamam guzel kardesim forumlar yardim alabilmek icindir, paylasim icindir.
ama burasi aveanin musteri hizmetleri mi bize soruyorsun. ara avea yi niye boyle olmus diye sor. kim nerden bilsin avea mesajlarinin 2 gun sonra gonderildigini ?
-----------------------------forumda kirlilik yaptıysa kusura bakmayın ben başkalarının başınada böle şeler geldimi diye merak ettiğim için açtım konuyu
-
Avea'yı seviyorum.1 haftadır 0 kontörüm var msjlaşmama izin verio(Beleş msjlarımı kullanabiliorum normalde kontör istio benden istemio:S) arada msjlar geç gelio flnda neyse abi ucuz en azından..