Avea'nın Bana Attığı Yeni Yıl Kazığı!...
-
Dün gece saat 23:50'ye kadar konuştum, mesajlaştım hiç bir problem yoktu. Yeni yıl girdi, saat 00:06 sıralarında mesaj geldi, mesaja cevap yazdım. Yollamak istediğim zaman ''Lütfen Operatörünüzle Görüşün'' şeklinde uyarı aldım. Bir daha denedim, aynı uyarı.
Bir aksilik filan var galiba deyip müşteri hizmetlerini aramak için 500'ü çevirdim; ''Bu görüşme için yetkiniz bulunmuyor'' diye sesli anonsu duydum ve kapandı. Sadece müşteri hizmetleri değil kimi ararsan arayayım aynı anonsu duyuyorum ve kapanıyor. Fatura kesim tarihine daha çok var. Ödenmemiş faturam yok. Bugün yılbaşı olduğundan her yer kapalı. Avea'nın sitesinde adam gibi açıklama da bulamadım.
Haaa bu arada kullandığım telefona diğer hattı taktığımda herhangi bir problem olmadı. Sorun sim kartta. Ne olduğunu anlayamadım.
-
hangi numaran bu erotikte kullandığın mı la yoksa :D
ben BİMcell kullanıyorum hiç sorun yaşamadım çünkü dün sabaha kadar hiç çekmedi nerdeyse :D
-
kardeş başka bi telefondan arasana aveayı
-
Son durum nedir? Problem düzeldi mi?
-
Avea bana da kazık attı, üçkağıtçılar. Asla tavsiye etmiyorum.
-
twitter @AVEAdestek
-
ARKadaslar ben avea hıc onermıyorum
bır arkadasın faturasını odemem gerektı ıste sans.
ne olduysa sayfa yenılemedı vs sonra ben tekrar yenıle yaptım sayfaı :D
olan oldu ve aynı ucretı nasıl oluorsa artık!!!! 2 kere kestı
neyse aveayı aradım odemeyı ıkı kere odedım dıye para ıadesı ıstedım
gerızeklılar parayı odemedıklerı gıbı bırde benı aradılar;!!! onca aradıktan sonra tabıkı
sonra kı borclara ıstınadan kesılecegını
tarafıma boyle yawsaklıkla bıldırdıler..
allahın cezası telekom fırması ne olcak
onun ıcın asla awea kullanmam...
-
şerefsiz avea benim adıma kullanım paketi değiştirip bana 80 lira kitledi... başka bir pakete zorunlu geçiş yaptım... bu sefer özür diledi indirim yaptı .. ödediğim parayı da sonraki faturalardan kesecekmiş... taahhüt vermesem şimdi taşırım hattımı ama taahütlü malesef ... kimseye tavsiye etmiyorum aveayı...
-
Avea iyi de Allah vodafonelulara sabır versin..
-
Vodofone en iyisi :D