Avea"Nın Müşteri Memnuyeti Ve Hizmet Anlayışı !
-
Merhabalar,
Bugün bi yakınımla birlikte avea bayiine gittik.Faturalı kamu hattı alacaktı kendisine.Kamu görevlisdir yakınım.Malum havalar da bizim buralarda sıcak hala...3 gün önce dedik hadi Muğla'ya gidelim.Orada oldu bu olay...Bi avea bayiine girdik.Faturalı hat alacagımızı söyledik ve yakınım kimliğini felan gösterdi.Ama orada bulunan avea personeli bu kimliğin yetersiz oldugunu,sağlık karnesi ya da geçmiş dönemlere ait bir faturanın olması gerektiğini söylediler...Bakın biz kimlik veriyoruz,gösteriyoruz adamlar hala saglık karnesi felan istiyorlar..Hadi bunu geçtim..
Avea kullananlar bilirler bi ara avea,isteyen müşterilerinin faturalarını mail adreslerine her ay gönderebilir diye bi kampanya başlatmıştı.Böylece doğaya katkınız olsun falan filan...diye işte.O dönemde de benim yakınım bu faturanın mailine gelmesinin kendisi açısından daha iyi olacagını düşünmüş birçok kişi gibi ve bu uygulamaya geçmiş...E adamlar maile gelen faturayı da kabul etmiyorlar...Ondan çıktı alsak öyle göstersek dedik ona da hayır dediler...Yani koskoca kimliğimiz var adamın çalıştıgı yer belli,her şeyi var...Üstelik tc kimliği yazılı ve daha önceden bu tanıdıgım 3 hattı da bu kimlikle aldı.Kendi nüfus kimliği ve çalıştıgı kurumun kimliğiyle...
Biz oradan da ayrıldık müşteri hizmetlerini aradık dedik işte böyle böyle bir durum var...Daha öncede biz faturalı hattı böyle aldık ama şimdi olmaz diyorlar diye...Orada çıkan kız da evet artık öyle uygulamalar geçersiz efendim dedi,biz de bu maile faturanın gelmesi durumunu soyledik,ona da olmuyor dedi.
Tamam bunlar olmayabilir...O zaman neden böyle bir uygulama yapıyorsunuz kardesim,herseyimiz var,kimliğimiz var,saglık karnesi felan ne ayak dedik.Kız,sadece bilgilendiriyoruz sizi dedi,Yakınım da başka ne yapacaksınız tabiki bilgilendireceksiniz sizin orda bulunmadaki asli göreviniz,meğer online faturayı kayıt içinkabul etmiyorsunuz,gerçek bir fatura istiyorsunuz sonrada kimliğiniz yetersizdir diyorsunuz,saglık karnesini bilmem neyi ortaya suruyorsunuz,benim bu ulkenin vatandası oldguma dair ve bir kamu kurumunda calıstıgıma dair kimliklerim var ben daha önce 3 defa sorun olmadan almışım şimdi neden bizi zor durumda bırakıyorsunuz dediginde müşteri hizmetlerinde çalışan zeki bayan donup kaldı...En son beyefendi uygulamamız bu yönde dedi...Biz de suratına kapadık teli...
Yorumlarınız nedir hocalar...sen olmayacak duaya neden millete amin dedirtiyorsun.biz böyle bir sey yaptıysak da neden müşteriyi aydınlama geregi duymuyorsun...Yakınım sık sık yurtdısına iş geregi çıkıyor,gerçekten çoğu insandan duydugum;böyle şeylerin sadece Türkiye gibi ulkelerde olması...Bizim digerlerinden neyimiz eksik,neyimiz fazla...
-
turkcell turkcell turkcell
-
avea'nın a.q
kullanmadım ama vodafonada çok küfür ediliyo
turkcellde çok bahalı onunda a.q
-
kalite ucuz deegildir.
birisi şöle demiş: "PAZARDAN ALIŞVERİŞ YAPACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM."
-
www.magduroldum.org işte bu yüzden bu siteyi açma gereği duyduk
-
Reklam yasak Planzero :D
Arkadasin sitesini ve sikayetvar.com 'u kullanmay i dene .
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Reklam yasak Planzero :D
-----------------------------hocam rekabette yasak ona bakarsan
-
Planzero bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
-----------------------------Reklam yasak Planzero :D
-----------------------------hocam rekabette yasak ona bakarsan
-----------------------------Sidik mi yarıştırıyorsunuz :D
Planzero her şeye alınma yaw :)
-
abicim kafalarına göre fasa fiso bu şeyler..
ben adamın imzasını taklit eden bayii bile bilirim..
-
Geçme Hocam Avea ' ya o zaman zorla değil :)
Turkcell var aylık 36 TL ye Öğretmen Babam 1200 DK Konuşuyo çok ta memnun her yöne arama ay sonu bitiremiyor bile ..