folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Avermedia Vista 64Bit Driver Sorunu

Avermedia Vista 64Bit Driver Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AverMedia marka, AverTV Studio 303 model bir tv kartım var. Fakat yanında verilen program sadece XP uyumlu. Ben de bunun üzerine sitesine girdim ve Vista driverını yükledim fakat sadece Vista 32bit olanını yapmışlar. Benim bildiğim 64bit sistemler 32bitleri çalıştırabiliyor(firefox vs. gibi birçok programın 32bit'i çalıştığı gibi), fakat bu tv kartında olmadı bu olay. Sonuç olarak tv kartımı Vista Ultimate 64bit işletim sistemim ile kullanamıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim. Teşekkürler.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yok mu yardım edebilecek?

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Nihayet AverMedia'dan mesaj geldi. Şu an AverTV Studio 303 modeli için Vista 64bit destekleyemediği, fakat durumu mühendislerine bildireceklerini söylediler. İleride belki çözülecek dendi. İhtiyacı olanların bilgisine.

Toplam Hit: 1177 Toplam Mesaj: 3