.Avi Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caos13tr
    caos13tr's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ben netten bi filmi   .avi formatında indirdim.her turlu codec modec yuklu bilgisayarımda ama izleyemiyorum bu a.q dugumun filmini   .ırfanview de yukledim olmuyo zıkkım.bi yardımcı olursanız ne yapmam gerektiği konusunda sevinirim. hoşçakalın

Ekmek Aslanın Ağzındaysa , Sular Benim Kalbimde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek

Merhabalar,
    VLC Media Player i denedinmi?

http://mirrors.ircam.fr/pub/videolan/&file=vlc/0.8.4a/win32/vlc-0.8.4a-win32.exe

burdan indirebilirsin.
    Suana kadar her türlü formati gösterdi bende..

http://www.videolan.org buda ana sayfasi..

D.S

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    makına na bi reset cek sonra bs playerle de bi dene  olmassa filmin üzerine birkere tıkla.elinin birini shft digerini de deleteye bas ve enter de.bisey kalmaz canavar gibi olur hdd.yorucu onlar

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noencos
    noencos's avatar
    Erkek

bide ufkabakan diye bi cozucu var gercekten ıyı onu dene olmadı k elıte kode pack ı kur alt tarafı avi formatı nolcakkı

www.sinanoglu.net Bu site, Oktay Sinanoglu"nun mücadelesini tanitma ve yayma amaciyla, tamamen gençler tarafindan kurulmus bir sitedir. Hiçbir siyasi görüsü ilke olarak benimsememistir. Bizim mücadelemiz ne sag ne sol,ne komünizm ne de fasizmdir. Bizler sadece, Türkçemize sahip çikip, dilimizi unutturmamaya çalisiyoruz. Bunun yaninda Türkiyemize dayattirilmis belalari gözler önüne serip, bunlardan kurtulma yollari ariyoruz. Bunun için de vatanimizin her kesiminden insanlari seferberlige davet e
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keyx
    keyx's avatar
    Erkek

len makınaya bi sikden film için reset atma: sunu dene kesin çözülür olay  klmcodec144 googleden arat bulursun bunu yükledikden sonra makınan qick  real zart zurt gibi seyler yüklemene gerek yok yok yok bunda  bu  çözmese sorunu filimi sil at a.k kafa ütüleme :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

onu bunu burak sen windows media player açıyo zaten :D irfan resim düzenleyini video la ne alakası var anlamadım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2033 Toplam Mesaj: 7