folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Avm Dondurma Standı

Avm Dondurma Standı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nwdnd
    nwdnd's avatar
    Erkek

Sizce bi avm de dondurma standı almak ne kadar karlı bi iştir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

4-bilemedin 5 aylık bir sezonu var ama o standda başka şeyler satabilirmisin bilmiyorum. BArdakta haşlanmış mısır satarsın yılın 12 ayı çalışır. Müşteri potansiyeli yüksektir yinede yapan birine sormak lazım...

Dur be kadınnnn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nwdnd
    nwdnd's avatar
    Erkek

sadece dondurma standı carrefourun içinde. Kışın dondurma yiyen olur mu? :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

soft dondurma belki olabilir ama diger dondurmalar mümkün dahi değil yaz kiş fark etmiyor. dondurmanin cok fazla rekabeti var ve ayrica talebi okadar yüksek değil.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

nwdnd bunu yazdı:
    -----------------------------

sadece dondurma standı carrefourun içinde. Kışın dondurma yiyen olur mu? :)

Avm'nin durumuna bağlı, kliması var osu var busu var hep etken bunlar yani çok sıcak olsa feci gider ama avm'ler böyle değil.

Yazın dondurma, Kışın Kahve türevi olabilir. Yada elektronik stand kur hocam illa yiyecek olmasın. 12 ay gideri var elektronun.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek
    avmye gelen insanlar dondurmayı külahda yermi bilemem ama mado özsüt mcdonalds burger vs dondurma satan yerler oldukca nasıl bi yol izlemelisin bilemiyorum. Bi ara hot dog standları felan vardı arkadas calısmıstı sanırım tutmustu ama baska bi avm acılınca oraya giden olmadı. Ürünü farklı bi şekilde ve uygun fiyatlarda koyarsan yaz kış farketmez kışın dondurma arayanlarda olmuyo değil. Ayrıca elektronik su içinde top sakız oyuncak olanlardan yada kilo vs koyabilrsen bozuk paraları mıknatıs gibi cekersin. Bi kaç kere açtıklarını görmüştüm cuvalla bozuk para cıkartıyolardı.

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

mısır sat , yanınada farklı bi çeşni olarak beykoz merkezde durağın sağ tarafındaki dönercide var cnr'ın oordaki çeşniden al paraya para demessın bence :D dondurma işi cok uzun tutarmı bılemem ama mısır moda oldu nerdeyse (:

dipnot: adamlarda bır karışık çeşni var ben ki mısır yemezdım sırf araba oldukca kadıkoyden o mısırı almak ıcın bykoza gıdıyorum. çeşniyi nerden aldıklarınıda örendim :D evde yapcam artık :D

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

şahsen dondurmayı açık havada yerim avm ler serin oluyor zaten :D

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    İzmirde bu ara misir standlari is yapiyor.az olan dondurma piyasasini mcdonalds gibi firmalar kaplamis durumda.izmir icin gorduklerim bu yonde.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Bizim millet dondurmayı yazın , pideyi de sadece ramazanda tüketir . Yapacak birşey yok , bak deneyin kışın bedava dondurma dağıtın valla yemezler , zihne işlemiş bi kere terli  terli soğuk su içilmez , taşa oturulmaz , kışın dondurma yenmez , davulcular çok çok kötü insanlardır . Bunlar genetik kördüğümlerdir ,  nice akademisyenler harap oldu yine de çözemediler bu düğümleri . Biz böyleyiz aga yapacak birşey yok .

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    Matchup bunu yazdı:

Bizim millet dondurmayı yazın , pideyi de sadece ramazanda tüketir . Yapacak birşey yok , bak deneyin kışın bedava dondurma dağıtın valla yemezler , zihne işlemiş bi kere terli  terli soğuk su içilmez , taşa oturulmaz , kışın dondurma yenmez , davulcular çok çok kötü insanlardır . Bunlar genetik kördüğümlerdir ,  nice akademisyenler harap oldu yine de çözemediler bu düğümleri . Biz böyleyiz aga yapacak birşey yok .

hoca ama taşa da oturulmaz şimdi :D

la?
Toplam Hit: 3185 Toplam Mesaj: 11