AVRUPA BİRLİĞİMİ TÜRKİYEMİ
-
Arkadaşlar sizce avrupa birliğine girmelimiyiz yoksa girmemeliyiz biliyorum bu konu beni ilgilendirmez ama ne yapayım merak...
-
bırkac yonden ıyı..
bırkac yonden kotu..
hem zaten avrupa mecbur alacak turkıyeyı neden soruyorsunkı bu soruyu... -
TugrulBaba bunu yazdı:
bırkac yonden ıyı.. bırkac yonden kotu.. hem zaten avrupa mecbur alacak turkıyeyı neden soruyorsunkı bu soruyu...
aynen katılıyorum onlar mecbur. çünkü adamlarda göt korkusu var. bunun farkında olursak ab iyi -
Bunu bize değiL bence ab ye sormaLısınız.
-
bu konu daha önce açılmışdı ben yine belirtiyim;
avrupa birliğinin türkiyeyi bir nevi sömürgeleştirmekden başka bir amaç güdmemesinin yanı sıra türkiyedeki hack ve carding olaylarına büyük darbe vurucağı zaten kesindir. avrupa birliğine zorla ve inatla sokulmaya çalışmamız ise siyasi bir propagandadan ibaretdir yani şuanki hükümet AKP bir sonraki seçimlerde bunu koz olarak kullanacakdır "türkiyeyi AB ye biz sokduk biz ileri görüşlüyüz şuyuz buyuz" naraları atacak aradanda başörtüyü bilmemneyi üniversteye sokmaya çalışacakdır. herkesin amacı zaten belli olay bunları anlamakda
-
eskiden bize barbar türkler diyolardı şimdi yüzsüz türkler diyecekler barbarlığın en azından karizması var ab ye girmek istiyenler bunları duyunca ne yapıcaklar onu merak ediyorum.
-
girmemeliyiz..evet dinozorum..
-
AB Standartlarına girelim. Ama AB ye girmeyelim.
Toplam Hit: 2216 Toplam Mesaj: 8