Avrupa Yakasındaki Gülenayın Söylediği Şarkıların Mp3leri | Rapid Değil
-
-
indiyorumn :D sağol hepimiz gülenay abiyiz :|
edit: ya bu ziddu mudur nedi bu yaa :| çok yavaş indiriyoo :|rapid varken bu ne amk :| para kazanmak için buraya artıyosanız alın bi pre puan kazanın sonra satın satabildiğiniz kadar :/
-
hüzün insanı
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------indiyorumn :D sağol hepimiz gülenay abiyiz :|
edit: ya bu ziddu mudur nedi bu yaa :| çok yavaş indiriyoo :|rapid varken bu ne amk :| para kazanmak için buraya artıyosanız alın bi pre puan kazanın sonra satın satabildiğiniz kadar :/
-----------------------------amaç aslında para kazanmak değilde rapidin tekelini kırmak.. herkes rapidde yapıyor uploadını ama linkler silinebiliyor zamanla.. ziddu da ise böle bi olay yok, uploadlarımız silinmiyor.. hem ziddu kimseye premiumda satmıyor.. 10-15 Kb. için birbirimizi kırmayalım :D ziddu forever
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------indiyorumn :D sağol hepimiz gülenay abiyiz :|
-----------------------------90 küsür kb/sn ile indiriyor.
Hemde 2 dosya iniyor , aynı anda , bir diğeri de 20-30 kb/sn
Ha not : dün 1 mb/sn ile indirdim dosya !! nasıl oldu ya baktım artıyo
100 kb 200 500 750 800 1 mb 1 mb 1mb 800 500 100 300 falan
-
kısa yoldan köşeyi dönme çabası
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ben niyetimi yazdım asla öyle bir niyetim olamaz. allaha şükürt iyi bir maaşım var dowload bası 0.001 $ a tenezzül etmem, amacım rapidle milleti karşı karşıya getirmemek.. premiumu olanlara ters bi durum u tabi..
-
Adam dosya paylaşmış , teşekkür edeceğinize küfretmediğiniz kalmış . İstemeyen girmez , şikâyeti olan da destek@tahribat.com adresine yollar şikâyetini .
Teşekkürler birader sağolasın .
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------ben niyetimi yazdım asla öyle bir niyetim olamaz. allaha şükürt iyi bir maaşım var dowload bası 0.001 $ a tenezzül etmem, amacım rapidle milleti karşı karşıya getirmemek.. premiumu olanlara ters bi durum u tabi..
-----------------------------Eyvallah Hocam Saolasın Rapide bugun öyle uyuz oldumki hatta sezen aksunun son albumu var tahribat konularında da paylaşıldı bir türlü indiremedim onuda bu sayfaya atabilen biri varsa çok iyi olur.
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Eyvallah Hocam Saolasın Rapide bugun öyle uyuz oldumki hatta sezen aksunun son albumu var tahribat konularında da paylaşıldı bir türlü indiremedim onuda bu sayfaya atabilen biri varsa çok iyi olur.
-----------------------------upload ediyorum hacım zidduya bekle
-
Davut bir insan sureti :|
Ona saygı göstermessen insana nasıl saygı göstereceksin haa?