folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Avrupadan İmplant Getiremez Miyiz ?

Avrupadan İmplant Getiremez Miyiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Selamlar,

Diş tedavisinde bir kaç implant yapılacak ama hekim arkadaşlar pazarlığı avro üzerinden yapıyor.

Onu karşılamam için ihtiyaç kredisi çekmem lazım.

Avrupadan implant getirmek için bir yöntem var mı ?

Belki ucuza halledebileceğimi düşünüyorum.

Teşekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Selamlar,

Diş tedavisinde bir kaç implant yapılacak ama hekim arkadaşlar pazarlığı avro üzerinden yapıyor.

Onu karşılamam için ihtiyaç kredisi çekmem lazım.

Avrupadan implant getirmek için bir yöntem var mı ?

Belki ucuza halledebileceğimi düşünüyorum.

Teşekkürler.

Hocam sen  getirsen bile hekim  ne kadara  yapacak ?  İmplanların hekimlere satış fiyatı max olsunda 200 dolar kaliteye markaya göre değişir,  senin getirttigin implantı takabilmesi için set lazım her implantın ameliyat seti farklı kaç implant için kaç tl fiyat çıkarttılar sana hangi  marka üst yapı dahil mi?  Extra dolgu vb..  Yapılacky mı  eğer yazarsan dt arkadaşlara sorayım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hocam bana bir fiyat çıkarttı bu gavatlar tek diş için, o paraya çeneyi satarım ben amg.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

http://www.milliyet.com.tr/ucuz-implantlar-sahte-olabilir-pembenar-detay-genelsaglik-1633804/

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

hocam bana bir fiyat çıkarttı bu gavatlar tek diş için, o paraya çeneyi satarım ben amg.

implant pahalı bişi hocam kendisi deilde emeği pahalı bişi. türk malı implantta var ucuz yollu. her doktorda yapamaz. çene cerrahı olması lazım.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

ucuz etin yahnisi olmaz genşler 

sağlık önemlidir azcık kıyacan paraya yapacak bir şey yok

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskeltan
    iskeltan's avatar
    Erkek

benim dişçide 1350 ye hallettiydik galiba avrupa malıydı başkan tam hatırlamıyorum, seninki kaç çekiyor ki? en pahalısıyla arasında 300-500 lira falan oynuyor diyordu doktor.

söz konusu sağlık, üstüne bi de implantsa aynı zamanda işin içine estetikte giriyor, hiç acıma valla bas parayı başkan. öyle aşırı uçuk bişey falan çekiyolarsa akşam çıkarken uğrayayım dişçiye implantın marka modeli bi sorayım?

benim dübeli çaktılar çeneye. vücuduma ilk titanyum eklememi yaptırarak iron man'liğe bi adım daha yaklaşmış oluyorum. jarvis zaten liseden beri var bi ark reaktörü kaldı onu da hallettim mi tam iron man oluyorum.

duanla yasamadim ki bedduanla oleyim - Arif
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elmor
    elmor's avatar
    Erkek

Fransa alman turk ve cin mali implantlar var piyasada, 2 sene once bir arkadas fransa mali implant cantasina doldurur istanbulda doktorlara malzeme verdigini sogledigi bir vatandasa satiyordu. Her el degsitirdiginde yuzde 40 gibi bir fiyat artisi oluyormus. En son doktorda hastaya iteliyor. İyide paralar kazandilar hala oglemi bilmem. Ama buyuk rant var

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

harbiden bu işlerin içinde olan kimse var ise banada bir haber etsin bana 1000$ çekti tanesine

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

harbiden bu işlerin içinde olan kimse var ise banada bir haber etsin bana 1000$ çekti tanesine

Markasına göre değişir  şimdi sordum  en kalitelisi  alman  malı 300 euro,  tabi dr de üzerine koyuyor,  100 den başlayıp  300 e kadar çıkıyor,  1000 dolar fazla fiyat çekmiş oha. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Bana da 1000 avro çekildi hocam toplam 4 tane.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 1060 Toplam Mesaj: 11
implant