Avrupadan İmplant Getiremez Miyiz ?
-
-
zeybekustasi bunu yazdı
Hocam sen getirsen bile hekim ne kadara yapacak ? İmplanların hekimlere satış fiyatı max olsunda 200 dolar kaliteye markaya göre değişir, senin getirttigin implantı takabilmesi için set lazım her implantın ameliyat seti farklı kaç implant için kaç tl fiyat çıkarttılar sana hangi marka üst yapı dahil mi? Extra dolgu vb.. Yapılacky mı eğer yazarsan dt arkadaşlara sorayım
-
hocam bana bir fiyat çıkarttı bu gavatlar tek diş için, o paraya çeneyi satarım ben amg.
-
http://www.milliyet.com.tr/ucuz-implantlar-sahte-olabilir-pembenar-detay-genelsaglik-1633804/
-
DevilKingtr bunu yazdı
hocam bana bir fiyat çıkarttı bu gavatlar tek diş için, o paraya çeneyi satarım ben amg.
implant pahalı bişi hocam kendisi deilde emeği pahalı bişi. türk malı implantta var ucuz yollu. her doktorda yapamaz. çene cerrahı olması lazım.
-
ucuz etin yahnisi olmaz genşler
sağlık önemlidir azcık kıyacan paraya yapacak bir şey yok
-
benim dişçide 1350 ye hallettiydik galiba avrupa malıydı başkan tam hatırlamıyorum, seninki kaç çekiyor ki? en pahalısıyla arasında 300-500 lira falan oynuyor diyordu doktor.
söz konusu sağlık, üstüne bi de implantsa aynı zamanda işin içine estetikte giriyor, hiç acıma valla bas parayı başkan. öyle aşırı uçuk bişey falan çekiyolarsa akşam çıkarken uğrayayım dişçiye implantın marka modeli bi sorayım?
benim dübeli çaktılar çeneye. vücuduma ilk titanyum eklememi yaptırarak iron man'liğe bi adım daha yaklaşmış oluyorum. jarvis zaten liseden beri var bi ark reaktörü kaldı onu da hallettim mi tam iron man oluyorum.
-
Fransa alman turk ve cin mali implantlar var piyasada, 2 sene once bir arkadas fransa mali implant cantasina doldurur istanbulda doktorlara malzeme verdigini sogledigi bir vatandasa satiyordu. Her el degsitirdiginde yuzde 40 gibi bir fiyat artisi oluyormus. En son doktorda hastaya iteliyor. İyide paralar kazandilar hala oglemi bilmem. Ama buyuk rant var
-
harbiden bu işlerin içinde olan kimse var ise banada bir haber etsin bana 1000$ çekti tanesine
-
nereodi bunu yazdı
harbiden bu işlerin içinde olan kimse var ise banada bir haber etsin bana 1000$ çekti tanesine
Markasına göre değişir şimdi sordum en kalitelisi alman malı 300 euro, tabi dr de üzerine koyuyor, 100 den başlayıp 300 e kadar çıkıyor, 1000 dolar fazla fiyat çekmiş oha.
-
Bana da 1000 avro çekildi hocam toplam 4 tane.