folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Avukat Ve Hukukdan Anlayanlar Acil Yardım

Avukat Ve Hukukdan Anlayanlar Acil Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

1.5 sen önce komşumdan bir araba aldım parasını verdim ama satışını almadım.Ama aramızda imzalı kaşeli arabayı satın aldığıma ve parasını ödediğime dair anlaşma yaptık.Adam şu aralar meşgulum 2-3 hafta sonra veririm filan dedi diye..

1 ay 3 ay 5 ay derken adam bize arabanın satışını vermedi araştırdık arabanın vergi borcu filan çıktı.Adamda vergi borcunu kapatamadığı için arabayı veremedi.

Adamı mahkemeye verdik 1.5 senede öyle geçti.Her mahkemede bugun ödeyeceğim yarın ödeeceğim filan diye salladı ama hiç bir zaman arabayı sattığını ve aldığı parayı inkar etmedi kabul etti.

En son 6 ay önceki duruşmada hakimden uzun bir süre istedi arabayı teslim etmek için.

ve hakimde sana 6 ay süre veriyorum.Ama 6 sonra ya bu aracı temiz şekilde bu adama vereceksin.Yada araç değeri olan 18.000 tl yi vereceksin dedi.Adamda kabul etti 

Gel görki 6 ay doldu ve yarın sabah duruşma var.Ama bu adam ne arabyı verdi ne parayı verdi.biraz daha süre istiyor.Ama benim daha fazla beklemeye kesinlikle niyetim yok..

yarın mahkemede sonuç ne olur ? Ben arabayı yada paramı nasıl kurtarırım.yarın yine ertelenme e adama süre verme gibi birşey olsun istemiyorum.Hakime ne diyim nasıl davranayım.

Lütfen bilgisi olanlar görüşlerini esirgemesin

Saygılar

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Hoca öncelikle geçmiş olsun..

Hakim süre vermiş ve bu süre geçmiş adam sana arabanın satışını vermemiş.. Bence dava lehine sonuçlanıcaktır

ertelenme gibi bir durum filan olucağını zannetmiyorum , mahkemeye git ama kesinlikle..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Aranızdaki Husumette belgeyi almış olsaydın kanıtın olupda işleri erken bitirme olasılığı olur.

Lakin Gel Görki Buda Onu İnkar Etmiyor Kabul Ediyor Buda Çok Büyük Avantaj.. Önceki Duruşmalarda Verdiği Sözü Yerine Getiremyerek Son Duruşmada İstediği Zamanda Gereken İşlemi Yapamdığından Yarın Duruşmada Kesin Sonuç Alırsın.

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Az önce duruşmadna çıktım olay aşağıda olduğu gibi.

Şimdi ben bu parayı nasıl alacağım ?

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

satış olmadıkça hiç birşey geçerli olmaz!!

bana sorsana araç işleri

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

bana sorsana araç işleri

kanka ne bilem ben senin arça işinden anladığını.Sendede yok yok. Warez, hosting, dj, site, araç satış :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

bana sorsana araç işleri

kanka ne bilem ben senin arça işinden anladığını.Sendede yok yok. Warez, hosting, dj, site, araç satış :D

dostum ordada yazdığı gibi parayı sana vermesine karar vermiş hakim amca. ama yargıtay yolunuda açık bırakmış. götlük yapıp yargıtaya temiz için başvurabilir.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Yargıtaya başvurur adam bence , gene bi uzar olay..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

vurmayacağını söyledi...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

vurmayacağını söyledi...

İyi birine denk geldin sanırım , konuyu başından beri takip ediyorum , adam olayı hiç yokuşa sürmüyor ..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek

sana gerekçeli karar gelecek o kararla icraya başvuracaksın borçluya icra emri gönderilecek ve tebliğat yapıldıktan 10 gün sonra borçlunun evine hacze gidebilirsin yada tapu banka ve varsa araçlarının haczini talep edebilirsin. bazı arkadaşlar yargıtaya başvuracağını belirtmiş borçlunun para alacaklarında temyiz icrayı durdurmaz ancak borçlu borcunun tamamını icra dairesine yatırırsa temyiz sonuna kadar para sana ödenmez. bazıları satış olmadıkça birşey anlamazsın falan demişler bari hukuki işlemlerde tahmin yürütmeyin elinde belgen var ve bu belge ile davayı kazanmışın

Toplam Hit: 1265 Toplam Mesaj: 11