folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Avukat Websitesi Tasarımı [Yardım]

Avukat Websitesi Tasarımı [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    slm arkadaşlar. bi avukata web sitesi yapacam ama biraz normallerin üzerinde gibi birşey müvekkilleri siteye giriş yaptıkları zaman müvekkillerin bazı bilgileri resmi ve en önemlisi dava dosyaları çıkacak nasıl bir şey yapabilirim birisi yapmış dosyaları çektim ama tam istediğim gibi değil sisteme giriş yaptığında kullanıcı kendi bilgilerini görebiliyor fakat dava dosylarını ayrı ayrı klasör ler içinde bakıyor dava dosyalarını peş peşe nasıl dizebilirim bilgilerin altına ? tıkandım kaldım birde bu bulduğum asp sistem ben php yapmayı düşünüyorum joomla da filan yapabilirmiyim uğraşsam ?  örnek siteyide burdan indirebilirsiniz http://www.moorat.net/avukat.rar

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hocam senin onu yapman biraz zor kanımca.

Eğer profesyonel eğitim almıyorsan.Yada okuluna vs gitmiyorsan pek kolay bişey olmaz gibime geliyor o.

Ama cok kasarsan olabilitesi de var tabi ki.

En kaliteli ve sonradan  destek alabileceğin bir şekilde yapılmasını istiyorsan pamuk elleri cebe atıp bu işi profesyonel olarak yapan birine yaptıracaksın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    bunun gibi bi siteyi hazır kurulumlarla yapamazsın yarın avukat yada müvekkili "şöyle bir kullanım istiyorum" dese bir özellik istese ne yapacaksın. oturup yazıcan işte php ile kolay bir yolu yok bu işin

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 1394 Toplam Mesaj: 3