Avukatla Tehdit Eden Müşteri
-
Bir yazılım satışı yapıyoruz 3 hafta online eğitimi oluyor yazılımı sonra teslim ediyoruz.
Birde asistanım var eğitimi o veriyor. Müşteri mac in de sorun yaşıyor. Bizim asistanda macde hep sorun yaşarsın deyince bu dellenmiş. Sorun yaşayacaksam iademi verin filan aslında öyle bi şey de yok. Sadece setıpı kullanımı biraz farklı.
İlk hafta eğitimi de verdik buna sadece o eğitim için 5000 TL lisans parası ödedim.
Şimdi yıkıyor ortalığı iademi yapın istemiyorum diye.
Baştan söyledim girdiğin eğitimi ödemem ben de para ödüyorum lisanslara diye. yok avukatıma vericem yok thh filan başımı skti sabahtan beri.
Her şey yasal faturamızı kesmişiz vergimizi ödüyoruz da ne yapmak lazım?
Adam cidden psikopata bağladı şuan.
Aldığı eğitim sadece bizim programı kullanmak için değil solidworks gibi mesleki bir eğitim. İşine hiç yamamayavak bir şey değil.
zeybekustasi tarafından 20/Eyl/24 18:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Versin abi kaybeder.
Eğitim, iadesi mümkün olmayan ürünler kapsamında olduğu için geri ödeme yapamıyoruz. Dilerseniz yasal itiraz yoluna gidebilirsiniz. Teşekkürler de geç.
-
HolyOne bunu yazdı
Versin abi kaybeder.
Eğitim, iadesi mümkün olmayan ürünler kapsamında olduğu için geri ödeme yapamıyoruz. Dilerseniz yasal itiraz yoluna gidebilirsiniz. Teşekkürler de geç.
Dedim ama asistanımı arıyor hocamı arıyor beni arıyor şikayetvar sosyal medya hesabında adını karalarız diyor.
Avukatı arasa uğraşır dururuz.
koca enerji şirketi var. linkedinden hakkında böyle böyle bizi darlıyor diye yazmamak için çok zor duruyorum.
zeybekustasi tarafından 20/Eyl/24 19:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Kusura bakma da hocam senin asistanın bok yemesi.
Adam da para verip aldığı şeyde devamlı sorun çıkacak diye parayı geri kopartmanın derdine düşmüş.
-
Zamanında bana da yaptılar boş boş konuşur susar. Bunun haricinde sen en başında eğitim/yazılım için minimum şartları belirttiysen ona bok yemek düşer
-
önce siz şikayet edin.
-
mesajlarından bıktığım için iadesini yaptım bana girdi. şimdi avukata söylesem uğraşıp duracağım.
gerçekten şu sokakta 50/100 liraya ürün sarıp milletin kahrını çeken ticaret yapan esnaflık yapan herkese Allah sabır versin.
-
Çokta etik bulmuyorum ancak onun tehdit ettiği konuları biz ona yapalım.Basalım 1 puanları etik olmayan şeyleri yaşamayı hissetmesi gerekiyor
-
Konuyu okumadan direkt başlığa göre yorum yapıyorum avukatla tehdit eden bi skim yapamaz.
-
Sen parayı iade etmesen o yavşak büyük ihtimal avukata verirdi, ben olsam sonucu beklerdim yani avukata vermesini, en azından böyle bir olaya karşı deneyim kazanmış olurdum,
-
Avukat kismi degilde sosyal linc, karalama durumu olursa sen daha cok ugrasirdin.