folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Avukatla Tehdit Eden Müşteri

Avukatla Tehdit Eden Müşteri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Bir yazılım satışı yapıyoruz 3 hafta online eğitimi oluyor yazılımı sonra teslim ediyoruz.

Birde asistanım var eğitimi o veriyor. Müşteri mac in de sorun yaşıyor. Bizim asistanda macde hep sorun yaşarsın deyince bu dellenmiş. Sorun yaşayacaksam iademi verin filan aslında öyle bi şey de yok. Sadece setıpı kullanımı biraz farklı.

İlk hafta eğitimi de verdik buna sadece o eğitim için 5000 TL lisans parası ödedim.

Şimdi yıkıyor ortalığı iademi yapın istemiyorum diye.

Baştan söyledim girdiğin eğitimi ödemem ben de para ödüyorum lisanslara diye. yok avukatıma vericem yok thh filan başımı skti sabahtan beri.

Her şey yasal faturamızı kesmişiz vergimizi ödüyoruz da ne yapmak lazım?

Adam cidden psikopata bağladı şuan.

Aldığı eğitim sadece bizim programı kullanmak için değil solidworks gibi mesleki bir eğitim. İşine hiç yamamayavak bir şey değil.

zeybekustasi tarafından 20/Eyl/24 18:33 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Versin abi kaybeder. 

Eğitim, iadesi mümkün olmayan ürünler kapsamında olduğu için geri ödeme yapamıyoruz. Dilerseniz yasal itiraz yoluna gidebilirsiniz. Teşekkürler de geç.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Versin abi kaybeder. 

Eğitim, iadesi mümkün olmayan ürünler kapsamında olduğu için geri ödeme yapamıyoruz. Dilerseniz yasal itiraz yoluna gidebilirsiniz. Teşekkürler de geç.

Dedim ama asistanımı arıyor hocamı arıyor beni arıyor şikayetvar sosyal medya hesabında adını karalarız diyor.

Avukatı arasa uğraşır dururuz. 
    koca enerji şirketi var. linkedinden hakkında böyle böyle bizi darlıyor diye yazmamak için çok zor duruyorum.

zeybekustasi tarafından 20/Eyl/24 19:28 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Kusura bakma da hocam senin asistanın bok yemesi.

Adam da para verip aldığı şeyde devamlı sorun çıkacak diye parayı geri kopartmanın derdine düşmüş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Zamanında bana da yaptılar boş boş konuşur susar. Bunun haricinde sen en başında eğitim/yazılım için minimum şartları belirttiysen ona bok yemek düşer

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

önce siz şikayet edin. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

mesajlarından bıktığım için iadesini yaptım bana girdi. şimdi avukata söylesem uğraşıp duracağım.

gerçekten şu sokakta 50/100 liraya ürün sarıp milletin kahrını çeken ticaret yapan esnaflık yapan herkese Allah sabır versin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Çokta etik bulmuyorum ancak onun tehdit ettiği konuları biz ona yapalım.Basalım 1 puanları etik olmayan şeyleri yaşamayı hissetmesi gerekiyor

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Konuyu okumadan direkt başlığa göre yorum yapıyorum avukatla tehdit eden bi skim yapamaz.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Sen parayı iade etmesen o yavşak büyük ihtimal avukata verirdi, ben olsam sonucu beklerdim yani avukata vermesini, en azından böyle bir olaya karşı deneyim kazanmış olurdum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Avukat kismi degilde sosyal linc, karalama durumu olursa sen daha cok ugrasirdin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 2007 Toplam Mesaj: 11
müşteri