Avusturalya Nasıl Biryer?
-
ya arkadaslar ben almanyadayim bir yillik evliyim almanya ya geldim cunku hanim bir sure turkiye ye gelemiyo neyse uztmayim buranin ekonomisi de emin olun tr den farkli deil velhasil kelam avusturalyadaki arkadasim buraya gel dio ve bende arastiriyorum gidemmi yoksa gitmeyemmiiii aranizda avusturalya hakkinda bilgisi olan varmi??????
Edit(antioksidan):Başlık deiştirilip genele taşındı daha dikkatli ol bundan sonra başlık açarken
-
hacı konuyu küçük harfle açsaydın bari kulaam sağır oldu.
biraz var benim hocam avusturalyada yangın filan çıkmazsa gayet güzel ama yangın çıkarsa ülkenin yarısı yanıyo :)
-
Avustralyada kuzenim var ve Almanyaya gitmek istiyo :D , ekonomisi harika 8.000 dolar'a Nissan Skyline aldı çocuk mesela , al sana ekonomi : ) Avustralya iyidir...
-
ya afedersin ama sende benim gibi kafayi kirsan sanirim benim gibi bir yerlerini yirtarak yardim isterdin:)
-
gökdelenlerinde 13. kat olmıyan bi yer;)
-
Lemuria kuzenine sole haytinin hatasini yapmamis anladigim kadari ile YAPMASIN da
-
manitaların kum gibi olduğu yer ;)
ayrıca sydney landda cocuk kacırıp fidye isteyebilirsin vs..
-
Lemuria kuzenine sole haytinin hatasini yapmamis anladigim kadari ile YAPMASIN da
-
Almanyanın ekonomisi tabi bozulur 5 milyon abaza Türk var oda :D git avustralyaya 2-3 sene çalışıp para biriktir sora asyaya yerleş aq herşey o akdar ucuzki, birinden duymuştum kazakistanda mı ne bi doktor 300 dolar falan maaş alıomuş o derece ucuz, ömür boyu yaşarsın..
-
bende bi yolunu bulup almancı olmaya çalışıyordum ama hiç iyi yorumlar gelmio a.q :|