Awatar Nedir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulkucu_hack
    ulkucu_hack's avatar
    Erkek
    arkadaşalr sizce awtar nedir ne için kullanıyor ne öz verisi var acaba siz awatar seçince ne oluyor kendinizimi ifade ediyorsunuz anlamıyorum yawf:) bu arda bu sizenin admini yönetim admini vede diğer  yöntemelrde  yetkili kişiler size başarıalr silerim siteniz harika ama ana sayfayı dah bir gerçekçi yapmanızı öneriyorum tahribatsa tahribat olsun dehşet bir şey olur bence bir düşünün :)

kalkanın yoksa kılıç sallama
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bayrak
    Bayrak's avatar
    Erkek
    MSN'in tum inceliklerini ogrendik...simdide avatar salgini basladi forumda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

ulkucu_hack olm  bide ÜLKÜCÜ olacan dürzü

ben seçiom resmımı dingilin biri geliyo benımkını secıyo gelde karızma 0 sımdı herkes kendıne aıt bısey koysun ıste

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İNSANIN FITRATINDA VARDIR.EĞER SEN AVATARLA İNSANIN BİRŞEYLER İFADE ETMEYE ÇALIŞTIĞINI HALA BİLMİYORSAN VAHİM DURUM DERİM.SOSYOLOJİ,FELSEFE,PSİKOLOJİ OKU.ÇÜNKÜ SEN CEVREDEN BİR SEY KAPMAMISSIN.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

evet  ben bısey ogrenmedım

omrum karanlık kuytu bı odada gunluk 20 saat bılgısayar basında artık hıcbır sosyallıgı kalmamıs bı ınsan oldum hayat bu hale getırdı dangalak neyın ne oldugunu senden ogrencez degılız lamer seni

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
Toplam Hit: 1574 Toplam Mesaj: 5