Aws Hakkında
-
Aws ilk yıl bedava hizmet sunuyor. Netten baktım ama bulamadım, belli bir miktar cpu veya bw tüketim sınırı illa vardır. Bu sınır nedir ?
Php-Laravel ile yazdığım bir projeyi yayınlamak için hesap açtığımda linux sunucu mu sağlıyor bana ?
meşhur birkaç sosyal medya sitesi üzerinden veri çeken kodlarım var bu tür kullanımlara izin veriyor mu ve cronjob olayı var mı ?
Ücretsiz kullanımda adsense yayınlayabilir miyiz ?
Eğer ücretsiz kullanım için belirli limitler varsa aşmamız durumunda hangi bw, disk kullanımı için ne kadar bir fiyat çıkarıyor ? (Satın al kısmına girdiğimde ücretsiz 1 yıl dene sayfasına gidiyorum hep ücretleri göremedim ondan dolayı fiyatı göstermeyince korktum)
-
koduna karışmıyor, sana sadece vm veriyor. php yi falan sen kurucaksın. lakin 1gb falan ram var. pek performans alamazsın
google cloud a kaydol, 300 dolar veriyo. ayda 25 dolara falan 4gb ram + 50 gb ssd li bi vm açıp plesk kur. canavar gibi.
-
yolbulucu bunu yazdı
koduna karışmıyor, sana sadece vm veriyor. php yi falan sen kurucaksın. lakin 1gb falan ram var. pek performans alamazsın
google cloud a kaydol, 300 dolar veriyo. ayda 25 dolara falan 4gb ram + 50 gb ssd li bi vm açıp plesk kur. canavar gibi.
Verdiği krediyi kaç ay içinde tüketmemiz lazım?
-
myblackworldweb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Verdiği krediyi kaç ay içinde tüketmemiz lazım?
300 gün,