Aws Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Aws ilk yıl bedava hizmet sunuyor. Netten baktım ama bulamadım, belli bir miktar cpu veya bw tüketim sınırı illa vardır. Bu sınır nedir ?

Php-Laravel ile yazdığım bir projeyi yayınlamak için hesap açtığımda linux sunucu mu sağlıyor bana ?

meşhur birkaç sosyal medya sitesi üzerinden veri çeken kodlarım var bu tür kullanımlara izin veriyor mu ve cronjob olayı var mı ?

Ücretsiz kullanımda adsense yayınlayabilir miyiz ? 

Eğer ücretsiz kullanım için belirli limitler varsa aşmamız durumunda hangi bw, disk kullanımı için ne kadar bir fiyat çıkarıyor ? (Satın al kısmına girdiğimde ücretsiz 1 yıl dene sayfasına gidiyorum hep ücretleri göremedim ondan dolayı fiyatı göstermeyince korktum)

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

koduna karışmıyor, sana sadece vm veriyor. php yi falan sen kurucaksın. lakin 1gb falan ram var. pek performans alamazsın

google cloud a kaydol, 300 dolar veriyo. ayda 25 dolara falan 4gb ram + 50 gb ssd li bi vm açıp plesk kur. canavar gibi.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

koduna karışmıyor, sana sadece vm veriyor. php yi falan sen kurucaksın. lakin 1gb falan ram var. pek performans alamazsın

google cloud a kaydol, 300 dolar veriyo. ayda 25 dolara falan 4gb ram + 50 gb ssd li bi vm açıp plesk kur. canavar gibi.

Verdiği krediyi kaç ay içinde tüketmemiz lazım? 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    myblackworldweb bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Verdiği krediyi kaç ay içinde tüketmemiz lazım? 

300 gün,

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 1478 Toplam Mesaj: 4
aws