AWS İle Twittera Komşu Olun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Mürütler şalom sizlere.

önce burdan girip bi kaydolun sanal kart verin 1 dolar çekiyor galiba. 1 dolarlık bir kart tanımlayın onu verin.

http://www.amazon.com/gp/aws/registration/registration-form.html?utm_source=fpage&utm_medium=button&utm_campaign=free

ilk yıl bedava sonra almak istersen alırsın almazsan ne ala.

Olay şu belli bir miktar var henüz neye tekabül ediyor tam olarak canlandıramadım zihnimde. İşte o aylık sınırı aşmazsan bedava aşarsan aştığın kadarını ödüyorsun.

Bu Amazon'un hizmeti dünyadaki en baba hostinglerden biridir. Koca koca holdingler veritabanlarını burada saklıyor en basitinden.

Nasıl kullanacağımız konusunda fikrim yok aslında var ama yaşanmışlığım yok onu çözeceğim birazdan boş bir alan veriyor sana ona webserver falan kuruyorsun çetrefilli bir iş ama sırf meraktan dahi olsa yine uğraşılır. aldığınız hizmete her türlü şey yapabilirsiniz aslında bildiğin sana bilgisayar veriyor adam ama şöyle güzelliği var bi taraftan atıyorum teamspleak kurarsın windows makinaya diğer taraftan redhata mysql kurarsın flash server kurarsın karı oynatırsın istediğini yaparsın. çok gelişmiş bir teknoloji kullanıyorlar görüldüğü üzere pek çoğunuz orda yazanların pek çoğunu ilk defa görecektir eminim

kota aşımında yada 1 yıl sonrasında ücretli kullanak isterseniz size neye mal olacağını burdan öğrenebilir hesap makinesiyle hesaplayabilirsiniz. Bu dediklerimi yapabilen olursa bana da anlatsın hayrına :D

http://aws.amazon.com/pricing/

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Uzak masaustu mu veriyolar

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

evet yani onuda veriyor herşeyi veriyor hacı.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Ayrı konu açmaktansa buradan sorayım.

Aws ilk yıl bedava hizmet sunuyor. Netten baktım ama bulamadım, belli bir miktar cpu veya bw tüketim sınırı illa vardır. Bu sınır nedir ?

Php-Laravel ile yazdığım bir projeyi yayınlamak için hesap açtığımda linux sunucu mu sağlıyor bana ?

meşhur birkaç sosyal medya sitesi üzerinden veri çeken kodlarım var bu tür kullanımlara izin veriyor mu ve cronjob olayı var mı ?

Ücretsiz kullanımda adsense yayınlayabilir miyiz ? 

Eğer ücretsiz kullanım için belirli limitler varsa aşmamız durumunda hangi bw, disk kullanımı için ne kadar bir fiyat çıkarıyor ? (Satın al kısmına girdiğimde ücretsiz 1 yıl dene sayfasına gidiyorum hep ücretleri göremedim ondan dolayı fiyatı göstermeyince korktum)

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
Toplam Hit: 969 Toplam Mesaj: 4