Axes Wings Black Ek Kart - Paypal?
-
hacılar bizim peder bey kampanyası mı varmış neymiş bana wings black ek kart çıkarttırmış. şimdi ben bu kredi kartı felan pek bişey anlamam. paypaldan da hiç çakmasamda içi boş bi de hesabım var. şimdi bu ek karttan peder beyin haberi olmadan paypala 10-15 lira aktarabilir miyim? bilen müridler bi el atsın.
editbidüt: daha 18imi doldurmadım :\ -
paypal a para taktarırsın ancak hesap özetinde paypal 21212 15$ gibi bişi gözükecek
2 tane ek kartım var 2 sini de paypal ıma bagladım kullanıyorum valla =)
-
bide paypala bağlamak için karttan biraz para çekip yanındaki onay kodunu istiyo ...
o kod için internet subesine girmen yada estreye bakman lazım int subesinde acık provizyondadır
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
paypal a para taktarırsın ancak hesap özetinde paypal 21212 15$ gibi bişi gözükecek
yani çaktırmadan çekmesi yok diyosun :\
peki hocam ayriyetten para çekiyomu bu paypal benden habersiz felan. bi de her ne kadar tüm millet güvenli dese de küçük bi hatamda götürmesinler parayı :\
editbidüt:
@lalada hocam peki ne kadar para çekiyo -
MMB bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
yani çaktırmadan çekmesi yok diyosun :\
peki hocam ayriyetten para çekiyomu bu paypal benden habersiz felan. bi de her ne kadar tüm millet güvenli dese de küçük bi hatamda götürmesinler parayı :\
editbidüt:
@lalada hocam peki ne kadar para çekiyo
-----------------------------şifreni vermedin sürece en güvenlisi paypaldır
para çekmez öyle sadece hesap aktivasyonu için 0.01 $ ile 1.99$ arası bir para çekiyor o parayı da zaten hesabına yatırıo alışveriş yaparken kullanabiliyorsun
kerdi kartını onaylatmadım ben bin dolar limitim var bir ara onaylatırız =)